Autor: 021.rs

Info
22.11.2017.
08:34 > 14:43
Haški tribunal osudio je generala i ratnog komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića na doživotnu kaznu zatvora zbog genocida u Srebrenici, zločina protiv čovečnosti i kršenja zakona i običaja rata u BiH.
  • ubili su pravo u Hag

    27.11.2017 22:53
    poruka je Nemojte se braniti jer ako preživite idete na doživotnu robiju.
    Sud koji sudi bez dokaza.
  • Čučuk Stana

    25.11.2017 18:04
    @ V
    Eeee...Tebe sam čekala da se javiš....bio si tamo?! Čudan si, Stalno nekog napadaš, sve ti smeta...mrzitelj svega i svakoga....nisi ti V ti si K od O!!
  • V

    25.11.2017 10:01
    @Čučuk Stana
    Čučuk Stano, pošto ste očigledno zaljubljeni u zločinca i zlotvora Mladića, njegov "lik" i """delo""", možete ispeći tortu, metnuti u nju turpiju, i poneti sa sobom kad krenete u posetu ovom najvećem zlotvoru u Evropi posle 2. sv. rata.
    U par dana je svirepo ubijeno 8.000 muškaraca i dečaka, a vi to podržavate???
    Kakva ste vi to osoba? Treba vas u zatvor zajedno sa vašim predmetom obožavanja pa se obožavajte.
  • Patriota -Kosovo

    24.11.2017 23:12
    Srbi, Ne-Srbi
    DA li ste Vi uopste Srbi sto ovde komentarisete i napadate velikog Srpskog Heroja - Patriotu Djenerala Mladica!'? Ocigledno da niste! Ima vas ovde siptara,muslimana,madjara i da ne nabrajam dalje znaju oni sami ko su i sta su........Ako uopste znaju ko im je tata. A poruka za Srbe-Patriote da postuju svoje heroje a oni koji to ne cine stici ce ih prokletsvo-kad tad!
  • G

    24.11.2017 10:46
    @sremac - sada "poštovani" fašistički "gospodine" lepo dvojici dole koji ovu državu nazivaju "Smrdija" takođe ovako objasnite "da će za tu i ostale uvrede protiv Srbije i njenih građana i za širenje etničke, verske i rasne mržnje kad tad krivično odgovarati, a da ih neće spasiti ni beg u zavičaj iz kojeg su pobegli da šire antisrpsku, velikovojvođansku ksenofobiju i mržnju (umesto lepo da su ostali u Nemačkoj pa bi sada konačno bili u Bundestagu sa njihovim nacistima). Da paze, kad-tad, i da ih neće izvući njihove hortijevske i nacističke veze, a tragove ostavljaju na netu godinama. Vratiće se jednom vladavina prava, pa će odgovarati makar imali 90 godina kao ovi poslednji preživeli nacistički zločinci". Đubre jedno licemerno.
    @Piplfoks - valjda iz istog razloga zašto bi "rusofili" bili na njima zbog ovog članka iako nema nikakve veze sa Rusijom ili Rusima. Na stranu zato koliko je bedno biti srećan kada neko umre, makar bio i najgori neprijatelj, uveren sam ipak da niste jedini takvog karaktera i da će biti više njih koji će biti presrećni kada vi budete mrtvi.
  • purgerNS

    23.11.2017 23:41
    ne smeta meni
    razlicito misljenje...nego ovih par mrzitelja svega srpskoga....pod apriori,,ne samo ovde,nego na svakom clanku nadju nesto da mrze sve srpsko
  • Čučuk Stana

    23.11.2017 20:35
    Mlad si...i mlad ces ostati stotine godina Mladiću!!
  • Lala

    23.11.2017 18:48
    Crnjak
    Steta sto je u EU ukinuta smrtna presuda.
  • Piplfoks

    23.11.2017 09:25
    @G

    Pa što bismo bili na aparatima, ja sam srećan skoro kao kad je Dobrica Ćosić umro.
  • Dejan

    23.11.2017 01:05
    Genocid
    Presuda suda koji sudi zlocincima u ratovima od 1992 pa do 2000 sve je to tacno pucalo se i ginulo bespotrebno zarad neke tudje politike.
    A kad ce u tom sudu da se sudi najvecem zlocincu na planeti NATO snagama. Samo 1999.god. U agresiji na Srbiju i Crnu Goru oni su svojim bombama poubijali vise civila racunaju ci i to da su od 2000.god do danas umrlo na hiljade gradjana Srbije od karcinoma prouzrokovanim uticajem osiromasenog uranijuma koji je NATO alijansa selala u toku bombardovanja.
    Pa pitam ja sud u HAGU dali zakon treba da bude jednak za sve ili je HAG samo sud za SRBE.
    Ja licno mislim da bi ako se u tom sudu sudi jednosmerno svaka presuda bila nistavna jer zakon treba biti jednak za sve gradjane ove planete.
  • hodacemo na rukama

    22.11.2017 23:33
    Pedja čiji smo sada taoci ?
    Boze pa mi osnovne pojmove antropologije učimo iz početka od kamenog doba.Sj...ćemo .i samu logiku rasturiti tablicu mnozenja itd...
    Moto novog vremena je Zakon je zakon a politika je politika
  • sremac

    22.11.2017 22:44
    @G
    "samo u Smrdojvodini"

    Za ovu i ostale uvrede protiv Vojvodnine i njenih građana i za širenje etničke, versne i rasne mržnje ćeš kad-kad krivično odgovarari, a neće te spasiti ni beg u zavičaj iz kog si pobegao ovde da širiš antivojvođansku, velikosrpsku ksenofobiju i mržnju (umesto da si lepo ostao na Kosovu, pa bi sada bio neki ministar u Haradinajevoj vladi).
    Pazi, kad-tad, i neće te izvući tvoje udbaške veze, a tragove ostavljaš na netu godinama.
    Vratiće se jednom vladavina prava, pa ćeš odgovarati makar imao 90 godina kao ovi poslednji preživeli nacistički zločinci.


  • Talac

    22.11.2017 20:21
    30 godina sam talac naci velikosrpske politike. Od kako je okupirana Vojvodina. Cetnici mi upropastili najbolje godine zivota i ne samo to - ovoj zemlji je ubijena buducnost, i dokle god ne izvucemo pouke ovde nece biti bolje. Presuda je pravedna ali nece doneti srecu porodicam ubijenih i raseljenih. To zlo je trebalo spreciti u startu. Imamo priliku da ne dozvolimo da se tako nesto ikada ponovi ali sudeci po nekim komentarima, Srbi jako tesko uce iz istorije. Dokle god dozvoljavamo da nas deli izmisljena ideja o nacijama, ovde nece biti dobro i ostacemo samo rezervat jeftine radne snage i jeftinih lakih zena za provod. Mi smo krivi sto smo dozvolili da od prosperitetne zemlje padnemo na nivo treceg sveta. Prost narod ne kapira da mu "heroji" drze ruku u dzepu dok pricaju o srpstvu i pravoslavlju. Njuske poput Mladica su vecita sramota za Srbe.
  • G

    22.11.2017 19:44
    samo u Smrdojvodini
    Samo u ovakvoj smrdljivoj pokrajini će se naći pojedinci da hvale sud koji presuđuje isključivo jednostrano, koji je oslobodio sijaset ratnih zločinaca i koji je time uspostavio ideju da su se desetine hiljada civila jedne nacionalnosti u bivšoj SFRJ, a kasnije i SRJ, masovno samoproterivali, masovno samoubijali, sami sebi vadili organe i sami sebe zakopavali širom bivših jugoslovenskih republika. Hvala ovom "časnom" sudu što nam je svima pokazao kako "pravda" treba da funkcioniše.
    Amerofili u Smrdojvodini su danas na aparatima.
  • VladimirNS

    22.11.2017 19:09
    @Pl@viAndjeo 22.11.2017 • 17:37
    E Srbi Srbi
    Zar je zlocin braniti svoju zemlju..

    Nije zločin braniti zemlju, čak je to i obaveza, ali streljati hiljade ljudi, uglavnom civila od 15-70 godina, a i da su bili vojni zarobljenici, jeste zločin i tačka.
  • Nikola

    22.11.2017 19:06
    Za Srebrenicu je trebao da ga strijelja srpski narod! Najveca ljaga u nasoj istoriji. Slazem se da je bila odmazda, da su ubijani vojnici, da su mnogi izginuli u proboju, da je cifra preuvelicana... ali i da je 10 ljudi strijeljano Mladic je morao da odgovara!
  • Novosadjan

    22.11.2017 18:36
    Zlocin i kazna
    Al tirjanstvu stati nogom zavrat,
    dovesti ga k poznaniju prava ,
    to je ljudska duznost najsvetlija.
  • Peki

    22.11.2017 18:22
    Sramota. A ako znamo da je sud osnovao NATO onda se ne treba čuditi. Mali i neposlušni narodi se surovo kažnjavaju.
  • Novosadjanin

    22.11.2017 18:21
    eh ti nasi prioriteti
    Dok se svadjamo je l' Mladic trebao ili nije trebao biti osudjen, ode nam privreda u ***.
  • Vojvosadjan

    22.11.2017 18:11
    @ @vojvosadjan
    Lični i uglavnom subjektivni osećaj je jedno a činjenica drugo, koji je njegov poriv tj zbog čega je sročio komentar na takav način me ne zanima. Poenta je sledeća, osuditi sve srpsko i pravoslavno. Ja nisam čuo da je dotični osuđeni zločinac (da li je zaista ili ne, ne znam) predvodio hrišćanski ratni pohod na džamije i “nevernike“ niti rat za potpuno etničko čišćenje, ko ne razume pravu prirodu bratoubilačkog rata sa elementima oragnizovanog kriminala je ili glup ili ne želi da to razume. U moje ime (koji sam Srbin, pravoslavac) nije išao niko da ratuje niti da sprovodi genocid a najmanje dotični Mladić te se stoga ne smatram krivim, kao što ne smatram krivim ni nekog Aldina iz Zenice koji veze nije imao sa zločinima Nasera Orića. Samo ne dozvoljavam kolektivitet i generalizaciju, naročito ne mešanje pravoslavlja kao vere i srpstva kao nacionalne pripadnosti u zločinima pojedinaca. U pravo se ne razumem i ne znam da li je kriv na osnovu dokaza tužilaštva ali znam jedno a to je da u Hagu nema ni Hrvata ni muslimana za počinjene ratne zločine nad Srbima. Ima ih, ali nivou statističke greške. Ko je kriv treba da snosi posledice za svoja činjenja.. pa i nečinjenja. Sve najbolje.
  • AleksandarVojvođanin

    22.11.2017 18:09
    Pravda
    Nisam verovao da pravda postoji! Ova presuda ide u prilog činjenici da ipak postoji, ali dolazi suviše kasno da bi satisfakcija žrtvama, njegovih zlodela, bila odgovarajuća! Zver je u kavezu i ostaće tamo dok ne skonča. Bravo za Haški tribunal.
  • srebrenica

    22.11.2017 17:52
    Naravno da je ovo politička presuda.
    Jer realna kazna za sve što je počinio ionako ne postoji.
  • VladimirNS

    22.11.2017 17:41
    sramno ponašanje
    I da dodam, ono ponašanje na kraju sa sve psovkom govori o kakvom "gospodinu i generalu" se radi.
  • Pedja

    22.11.2017 17:38
    nisu morali ubiti vojnike
    Godinama smo bili i mi gradjani Srbije taoci zbog njega ,Karadzica i ostalih patriota.Znali su oni dobro sta se desava... vise mi je muka celog tog bosanskog fazona,a sada i Dodik nesto opet raspaljuje strasti,opet neka Srbija...Idite odakle ste dosli pa se tamo peglajte do mile volje...epilog price je hiljade mrtvih civila,unesrecenih porodica,trauma za ceo zivot...to je realnost posle svega ...daleko vam lepa kuca koji to podrzavate,bilo da je u pitanju Srpska,Muslimanska ili Hrvatsaka strana....
  • Pl@viAndjeo

    22.11.2017 17:37
    E Srbi Srbi
    Zar je zlocin braniti svoju zemlju...Dok se vecina vas kao i vasih roditelja nalazilo sakriveno u podrumima,za razliku od takvih izdajnika ovaj gospodin je isao i branio svoju zemlju.A ne dao Bog da dodje do nekog problema,svi vi velike internet-patriote sakricete se kao i vasi preci...Nikad ne zaboravite da ce za 20 godina a vrlo verovatno i pre nasa deca uciti u udzbenicima da su nasi ljudi bili zli,da su vrsili genocide i ostale stvari.Prvi cu svom detetu iscepati takve stranice u udzbeniku,jer smatram da NIJE ZLOCIN BRANITI OTADZBINU.Jedna od najvecih gluposti je da neka treca strana koja je napravljena od svih mogucih srbomrzaca tuzi i sudi Srbinu...Samo mi je zao sto sami sebe mrzimo kao narod,a bilo bi pozeljno bar da se postujemo.Svoje volite tudje postujte.Zivi bili.
  • dr. Zoran

    22.11.2017 17:35
    Setite se Vučića kako je lepio table sa imenom Ratka Mladića preko Đinđićevih.
  • ZLObodan m.

    22.11.2017 17:22
    Cela Zemaljska kugla je zla , samo su Srbi posteni.
  • Marko

    22.11.2017 17:11
    Odvojimo zito od kukolja
    "Heroj" koji je koristio moc da ubija nezasticene civile,zene i decu,a onda kad je njegova guzica bila ugrozena, krio se po svinjcima kao zadnja funjara.Oni koji takvog coveka smatraju herojem nanose ljagu casnim herojima koje je ova zemlja imala dosta u svojoj istoriji.
  • Boki

    22.11.2017 17:06
    Sramota je sto je ova zemlja puna amoralnih papaka koji misle da je sve sta dolazi sa Pink ili CNN dobro...
  • Ih

    22.11.2017 16:51
    Al' će danas da bude bedara provod po najgorim novosadskim kafanama, možda niko čak ni ne bude upucan.
  • BGD

    22.11.2017 16:19
    Titiov General.Sudjenje komunistickom generalu , kakve to veze ima sa Srbijom?
  • Blajv

    22.11.2017 16:17
    @Patriota

    Pa kad smo gori, aj' se ti ipak onda vrati kod njih, umesto što nas učiš o bosanskim herojima.
  • Opravdan

    22.11.2017 16:08
    Retorika
    Mislim da su neki komentari neprimereni.Komanda Generala prenos na TV.Ljudi celo vreme,od 1990g.do dana današnjeg samo nam podmeću nogu,ali mi se dignemo iznad svih.Zloradi se raduju tudjoj nesreći,zato što nisu izgradili sebe,nego uvek ima takvih.Nek mu Bog pomogne u ozdravljenju.
  • Becar

    22.11.2017 16:02
    Srbija
    “Ja nisam išao u Vijetnam da ratujem, niti u neku drugu zemlju. Ja sam branio svoj narod. Šta sam mogao da radim? Da li je trebalo mirno da ostavim da ubijaju moj narod, kao što se dešavalo 1941. godine? Ja sam treća generacija Srba koji nisu upamtili svoje očeve, pošto su oni poginuli u ratovima, dok su njihovi sinovi bili još mali. Mi nismo hteli rat !”
    General VRS Ratko Mladić
  • Telletabis

    22.11.2017 16:01
    Za jednog Falconea i Borsellinna, Toto dobije 2 doživotne.Ovaj unofrmisani gangster,za najmanje 12000 dobije jednu doživotnu. MALO JE DOBIO.U RIO de Zaneiru milion pedera blokiraju grad na 1 dan.Jedan peder Srbiju blokira 10 godina.Postavljam svima pitanje:"Da li bi ste investirali vas pošteno zarađeni novac u državu u kojoj skrivaju ratne zločince i huškače i takve ponosno kuju u zvezde i heroje?"
  • Novosadjanin

    22.11.2017 15:46
    Ne opravdavam zlocin ovog coveka i treba da robija, ali mi je sa druge strane krivo jer su Hrvati koji su ucinili isto delo oslobodjeni, i sto mi slavimo to sto je sa nase strane neko osudjen, dok Hrvati slave i dizu u nebo svoje oslobodjene "heroje".
  • Vlada

    22.11.2017 15:43
    @Лука Лабан

    Isporučili smo ga jer nam ovde ne trebaju bosanski ratni zločinci, da smo još malo smanjili njihov broj, možda bi i bilo boljeg sutra.
  • LoLo

    22.11.2017 15:42
    I sutra neko treba kao da se bori za ovu zemlju. Prodajte arapima i to malo sto je ostalo da zavrsimo pricu.
  • Nemanja

    22.11.2017 15:39
    @novosadjanin

    Generala najbolje oslikava činjenica da ga najvise vole bosanski migranti - ekstremisti.
  • Patriota

    22.11.2017 15:37
    Generalčina
    Vi sto pisete negativne komentare o heroju,niste se ni rodili i nemate pravo da pisete protiv generalcine Ratka Mladica. Sto niste pisali nista kada su oslobadjani ustaski i balijski generali,Markac,Gotovina i Naser Oric. Pa vi ste gori od ustasa i balija. Sramota!
  • @Vojvosadjan

    22.11.2017 15:35
    Ja nisam osoba kojoj se obracas, ali moj dozivljaj njegovog komentara i tumacenje sta mu znaci to sto je (nepravopisno) naglasio, je da je ovaj osudjeni ubica svoje zlocine cinio jasno i glasno pod izgovorom i u ime srpstva i pravoslavlja. U tom smislu, komentar mu je za plus, a nadam se da ces se i ti, pogotovo ako si ponosni pripadnik srpskog naroda i vernik hriscanin, sloziti da je to tim vise za osudu. Ljubav prema svom narodu i prema hriscanskom bogu nikad ne bi trebala biti opravdanje niti razlog za zlodela.
  • /

    22.11.2017 15:33
    /
    ovim je osudjen pojedinac a ne drzava kako se htelo koliko se secam
    planski sa svih strana
  • Marko

    22.11.2017 15:24
    Neka je. Dovoljno je i što su stradala dvojica gardista jer su videli ono što nisu smeli. Nije mi žao ove kukavice koja se skrivala za razliku od mnogih drugih koji su se sami predali što je za kakav takav respekt.
  • VladimirNS

    22.11.2017 15:22
    Nije moj
    @NOVOSAĐANIN-Dođoš 22.11.2017 • 13:49
    Za ne znancr
    Stidi te se našeg Mladića,baš vi koji ne poznate činjenice iz devedeseti prošlog vijeka,baš vi koji niste poznavali generala,otkud tolika mržnja u vama ....

    Stidim se i stideo bih se da mi je rođeni brat i bolje što nisam poznavao takvog čoveka. Koje činjenice? Činjenicu da je pobio 6000 - 7000 ljudi za nekoliko dana? Znaš li koliki je to posao samo ubiti, a ne posle sahranjivati u masovne grobnice toliko ljudi i da se pravi da nije znao. Svetio se "Turcima" za bunu na dahije, elementarno nepoznavanje istorije, pre nego što je postao veliki Srbin, bio je veliki komunista, čuvao SFRJ. Čast? Koju čast on ima skrivao se kao miš, cela zemlja bila njegov taoc, narcis, kompleksaš, sirovina. U normalnim uslovima takva ličnost ne bi dogurala nikad do generala.
    Ja mu želim da živi sto godina tj dugo izdržava opravdanu kaznu.
  • ns ja

    22.11.2017 14:56
    Žene u crnom i štene koje cvili... koja bedna patetika nacističkih snaga - ali avaj - Heroj Ratko Mladić vojni mega car i strateg kojeg izučavaju i zlikovci iz NATO, on nije bio general vojske SRJ i koliko god "žene" priželjkivale da njihovi gospodari ekonomski okuju Srbiju nabijanjem ratnog odštetnog duga prema BiH, moraće još gorko da se "isplaču" jer Srbija nije nikome ništa dužna!!!
    I nije Srbija učestvovala u tom ratu, kako ženetine vole da tvrde - one ne shvataju da su Srbi živeli i žive i u Hrvatskoj i u BiH kao što žive i živeli su u mnogo većem broju na KiM i to što su se oni tamo u građanskom ratu branili od bubregoljubaca i nacista balija i ustaša ne možete nikada da natovarite državi Republici Srbiji jer vojska SFRJ je bila vojska cele Jugoslavije i branila je sve njene građane i narode - nažalost nije uspela, MASPOK-ovci su bili jači kao i žene u crnom, i balijaneri - eto vam sada ta vaša sloboda ali na grbači Srbije ste žigveli samo do raspada SFRJ - ne maštajte žene u crnom da će vas Srbija višpe ikada izdržavati - imate sada SAD pa nek vas oni hrane i zrače, bolje niste ni zaslužile. Može i Kandićka da se raspita imaju li srpske žrtve bubrege ili su i one prošle, kao u genocidu žena u crnom, sa vojnim uniformama i ubijene u ratnim dejstvima - otkada je genocid pucati u naoružanu vojsku koja krši dogovoren prekid vatre!??? Srbija je navijala u tom ratu, baš isto kao i Hrvatska što je navijala, kao što i danas Bakir navija za nezavisnost KiM, bednici pokvareni.
  • paolo fcv

    22.11.2017 14:49
    !
    Bravo!
    Likujem!
  • junačina

    22.11.2017 14:49
    Srbi ponovo podeljeni !
    Nadam se da nećemo zaratiti zbog Mladića.?
  • Toma

    22.11.2017 14:36
    A BBC i CNN udarili ovo kao nalsovnu vest. Iako smo kolonija i dalje žele da nas tlače i zavade.
  • novosadjanin

    22.11.2017 14:33
    Generala najbolje oslikava cinjenica da ga najvise mrze dzihadisti!
  • ?

    22.11.2017 14:27
    Bogu mi iako je zatvoren imace lepu sobu Internet, TV
  • boki

    22.11.2017 14:25
    Zakonom zabraniti velicanje genocidnih manijaka.
  • Лука Лабан

    22.11.2017 14:19
    Видим да боље живимо од кад смо га испоручили, зарад бољег сутра!
  • Sremac

    22.11.2017 14:18
    Ustaše pobiju 800.000 Jevreja, Roma i Srba u Jasenovcu, a pola veka nakon toga Srbin bude osuđen za genocid , koji je upitno da li se desio (ne shvatite me pogrešno, zločin jeste bio, ali nije svaki zločin genocid).
  • jsdp

    22.11.2017 14:17
    -
    Jos da hoce neki nas sud da ga osudi na bar jos jednu dozivotnu za rusenje ugleda nase vojske koji je stvaran vekovima borbom protiv raznoraznih okupatora, agresora i zlikovaca. Borbama gde je nasa vojska brojno inferiorna potukla mocnije armije od sebe, pa zbog toga dospela u udzbenike svih svetskih vojnih akademija. Cak je i jedan Hitler pohvalno govorio o nasim vojnicima. Nemački car Vilhelm drugi u 1. svetskom ratu je rekao: Dajte mi srpsku vojsku i ja ću dobiti ovaj rat. Uvek na strani pravde i slobode i pobednika, I onda se pojave tamo neki pavijani i ratni profiteri Mladic, Karadzic, Arkan i ostala bagra, i sve to bace pod noge...
  • gari

    22.11.2017 14:13
    eto malo i nvo botinama da se osladi a da nisu morali lizati
  • Bili Piton

    22.11.2017 14:10
    NATzO
    Kadija te tuži, kadija ti sudi. Kad će u zatvor ići domaći izdajnici koji su ga isporučili tom nacističkom sudu?
  • amerofil

    22.11.2017 13:59
    Nvo clan
    Mislim da je presuda dobra
  • Ljiljana

    22.11.2017 13:54
    Crna duša žena u crnom
    Sramni komentari za jednog srpskog generala i junaka!
  • Antirusofil

    22.11.2017 13:51
    Svako na kraju dobije sta je zasluzio.
  • NOVOSAĐANIN-Dođoš

    22.11.2017 13:49
    Za ne znancr
    Stidi te se našeg Mladića,baš vi koji ne poznate činjenice iz devedeseti prošlog vijeka,baš vi koji niste poznavali generala,otkud tolika mržnja u vama ....
  • Lemi

    22.11.2017 13:48
    Za svaki rat su potrebne najmanje dve budale. Osuditi samo jednu stranu može samo još jedna budala.
  • miki

    22.11.2017 13:47
    sam je kriv
    sam je kriv treba je uraditi to zasto ga optuzuju sve bi bilo sredjeno ne bi ni bilo sudjenja
  • VOJVODJANER

    22.11.2017 13:45
    Hm
    Sudeci po zdravstvenom stanju ovog "heroja",bice to najkraca presuda koju je izrekao Haski sud-cenim od 3-5 dana.Da je imao imalo casti "rokno" bi se jos "95-e,a ne bi se skrivao po banatskim udzericama.Od takve "gromade" osta samo agencijska vest,pet minuta na kojekakvim dnevnicima a sutra ga se vise niko nece secati ni da je postojao.
  • RVosha

    22.11.2017 13:41
    Smrdija
    Rusofili na aparatima.
  • Soros forever

    22.11.2017 13:41
    Pa nije u "smrdiji" bilo sudjenje, dilejo.
  • Vojvosadjan

    22.11.2017 13:37
    @Vojvođanin
    Šta ti tačno znači formulacija zločincu srpski (na stranu što pišeš pridev velikim slovom) i pravoslavni?
  • Tea

    22.11.2017 13:33
    Za onoliko zlo malo je.
  • LALA

    22.11.2017 13:28
    samo u Smrdiji
    Bravo Hag.
  • srbin

    22.11.2017 13:24
    sto veca kazna to veci heroj!sta ocekivati kad ti neprijatelji sude
  • Vlada

    22.11.2017 13:12
    Sreće i zdravlja da su svi dobili ovoliko.
  • Bukagije

    22.11.2017 13:09
    Steta sto nece robijati u Bosni.
  • DonJuan

    22.11.2017 13:03
    Vala i neka je. Bosancerosi placite.
  • Aleksandar

    22.11.2017 13:01
    Doživotna
    I meni je pozlilo kada su čitali zločine koji su počinjeni u naše ime!
  • Betmen

    22.11.2017 13:00
    E moj generale, bolje da si se ubio nego da te tamo razvlace belosvetski licemeri...
  • Pozdrav junacima!

    22.11.2017 12:43
    Neobavešteni su
    Sudije ne znaju da je u toku izvršenje kazne prema zameljama učesnicama zločinačkog poduhvata nad Jugoslavijom.
    I to, na nenaučnoj osnovi. Ali - u praksi!
  • Dokoni kum

    22.11.2017 12:36
    Ynao je sta ga tamo , kao srbina ceka...
    Nije smeo da dozvoli da mu se sudi.
    Bio bi veciti general, vojnik, cvrsta ruka komande... ovako ce ga pamtiti kao izlapelog starca koji urla na nepravdu.
    Zalosno, generale.
  • M

    22.11.2017 12:33
    Malo mu je dozivotna.
  • Vojvođanin

    22.11.2017 12:30
    Nikada neću zaboraviti snimak radio veze kojim naređuje otpočinjanje bombardovanja Sarajeva, uz konstataciju da nema veze što u tom delu žive i Srbi, jer ih je malo, a posebno neću zaboraviti snimak ranjenog šteneta koje cvili i umire na sred ulice.
    Ratko Mladiću, zločincu Srpski, pravoslavni, u tri pakla ćeš goreti, i ti i tvoji pomagači i simpatizeri!




  • Simonida

    22.11.2017 12:30
    Ipak,
    ... ima boga.
  • NS

    22.11.2017 12:29
    Dozivotni heroj!!!
  • Joka

    22.11.2017 12:22
    I sada katanac za lakrdiju od suda koji je samo Srbe osuđivao.
  • Laza Krstić

    22.11.2017 12:17
    aršini, aršini .....
    Ja ne kažem da nije kriv, ali Ante Gotovina na slobodi, Ramuš Haradinaj, Atif Dudaković.
    Slavni sude, pao si na ispitu.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna