Autor: Blic

Info
23.11.2017.
08:06 > 08:22
Zbog duga od 2,8 miliona dinara bečejska Osnovna škola "Šamu Mihalj" bi mogla da ostane bez inventara jer je za 30. novembar u Zrenjaninu zakazana prva javna licitacija školske imovine na kojoj će se naći table, klupe, mikroskopi, peći i druga oprema.
  • Profesor

    25.11.2017 17:48
    Direktorka odgovornost
    Sličan slučaj se upravo dogodio u OŠ " Stevan Dukić " u Beogradu. Direktorka škole, kao nagradu za nezakonito dat otkaz koleginici, očekuje premeštaj u školu u Zemunu, naravno, na mesto direktora. Mole se drage kolege da budu kreativniji kako bi škola što bezbolnije podnela ogroman materijalni trošak!
  • miš maus

    24.11.2017 10:26
    kuća haus
    Kad jednom oni koji daju nezakonite otkaze budu odgovarali ličnom imovinom, ovakve stvari se neće događati. Vest bi bila da čujemo šta je sa osobom koja je bila (ili je još uvek?) na funkciji kada je ova radnica dobila otkaz!
    A i naslov ne valja - nije "Zbog duga nastavnici" nego zbog greške direktora.
  • Svašta

    23.11.2017 17:51
    Neka plati Ministarstvo prosvete!
    Iz budžeta su isplaćene sve naknade štete nereizabranim sudijama i tužiocima , nisu morali da rasprodaju nameštaj i opremu sudova.
    Platite ženi što ste dužni. To je naknada štete koja joj pripada utvrdjena pravosnažnom sudskom presudom!
  • nsss

    23.11.2017 16:37
    nss
    a zasto onaj ko je dao otkaz ne plati stetu pa nastavnici ne bi morali zbog tudje gluposti biti kreativni i raditi stapom i kanapom
  • Prečanin

    23.11.2017 13:15
    Pazite ovo!
    "Naši nastavnici su kreativni...". Tipična izjava onih koji misle da su sposobni da vode školu. Šta će ako ostanu bez nameštaja? Da sede na panjevima, da lože ognjišta u učionicama? Sklanjajte te koji sa bjeljinskim kursevima mašu diplomama i vode škole... u propast.
  • Ns

    23.11.2017 09:50
    Bruka i sramota
    Ovo je nasa svakodnevnica i problemi koji direktno uticu na nas zivot a za koje niko ne brine! Koga briģa za jednu skolu u nekom tamo Beceju! Vazni su avioni, kamioni, muzeji televizije!!! A mozda najbolje da se skola isprazni pa da dobije sve novo i onda da se svi slikaju kako su opremili skolu i kako brinu o djacima! Dve godine jedna skola u blokadi i nikom nista! A da je samo jedna! Ko zna koliko ih je u ovoj nesrecnoj vukojebini!!!
  • -

    23.11.2017 08:35
    Magla, magla oko nas
    Znaači nastavnica nezakonito dobila otkaz, pa to je propust direktora koji je taj otkaz potpisao. Da li je on ili ona ostala na funkciji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna