Autor: Dnevnik

Info
05.12.2017.
22:37 > 22:41
Korišćenje zgrade Doma kulture u Zmajevu već osam godina je zabranjeno.
  • Bratko

    06.12.2017 12:08
    @zivan
    Dok je takvih plitkomislecih, tako ce nam i biti. Predimenzioniran dom kulture u Zmajevu???
  • komsija iz RS

    06.12.2017 11:16
    Mi u Ravnom Selu nemamo ni takav Dom kulture. Izbori za Savet Mesne zajednice su predviđeni za 31. decembar. Niko ko nije član SNS ili SPS se neće ni kandidovati, strašno u kakvom vremenu živimo. Stranački poslušnici koji su dobili posao preko stranke se bore za svoje lične interese preko institucija sistema. U vrbasu postoji neki privatni fakultet gde se kupuju diplome za članove stranaka na vlasti, pa sad imamo na čelu Mesnih zajednica imamo ljude koji su jedva završili i trogodišnje srednje škole, ali su u mežuvremenu završili fakultet u Vrbasu.
    Svi mi koji ćutimo i to gledamo smo njihovi saučesnici hteli ili ne.
  • komšija

    06.12.2017 08:51
    Ne bi ste verovali koliko je opština Vrbas prošle godine zaradila novca izdajući državnu zemlju poljoprivrednicima iz Zmajeva. Potpuno je nemoguće da opština nije mogla da izdvoji delić tog novca za obnovu ove zgrade. Pored ekonomsklog uništenja gradjana kulturna devastacija stanovništva i debilizacija rijalitijem je očigledno na vrhu "doing" liste. Ovde ne sme da postoji ništa lepo.
  • Zivan

    05.12.2017 23:23
    Posledica predimenzioniranih domova kulture po selima i varšošicama. Sve je manje mladih po selima, sve manje potreba za ovakvim prostorima. Nedostaju i novci za održavanje, pa polako propadaju, slično ovom u Zmajevu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna