Autor: Tanjug

Info
09.12.2017.
22:21
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da je Hrvatska “pod Tuđmanovim vođstvom u Domovinskom ratu i uz žrtvu branitelja stekla slobodu.
  • Станко

    10.12.2017 08:29
    Шта!
    Зашто се овде чуде. Хрвати ће дела Туђмана величати и преносити следећим генерацијама њихова велика дела за Хрватску државу. Протерали су Србе који су им сметали за њихово Национално Устко Биће. За разлику од њих, Србијом владају НЕСРБИ, па убијају Преседнике..... и све кпји желе да заокруже Србску Државу.
  • milicica

    10.12.2017 03:15
    general
    Je doprineo nekakvoj slobodi ali je i 7o bio mnogo nestasan pa Titov miljenik a Maspok i uzvici Srbe na vrbe, Jasenovac, ostajanje bez posla zato sto si Srbin, ustaski poklici osamdesetih i za to su krivi Srbi, krivi su i sto su zeleli ostati u jednoj drzavi sa svojim narodom, a i ja sam bila kriva sto mi je 88 covek ciji je otac bio ustasa i klao rekao da ce i on klati USKORO Srbe dok smo zajedno pili kafu e s....o od coveka Amerika vam je donela slobodu a zarad svojih interesa ali ce vam ispostaviti racun i to krvav i zato nositye se lepu vasu. Zaboravih da kazem da sam rodjena u Hrvatskoj pre sezdeset i neke i i danas imam mnogo rodbine sa obe strane ali daleko vam bila lepa vasa i sloboda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna