Autor: Beta

Info
13.12.2017.
14:38
Pomoćnica ministra prosvete za osnovno i predškolsko obrazovanje Vesna Nedeljković izjavila je da je u toku postupak smenjivanja četiri direktora zbog nasilja u prosvetnim ustanovama u kojima su na čelu, dok se očekuje smenjivanje 15 direktora srednjih i osnovnih škola po osnovu nepoštovanja zakona koji predviđa odlazak u penziju sa 65 godina.
  • Maca

    14.12.2017 09:10
    Da se ne lažemo. Nije u pitanju loš rad pojedinih direktora nego stranačka pripadnost. Očiti primer je osnovna škola Jovan Popović u novom Sadu, gde su nezakonito smenili direktorku koja je besprekorno radila svoj posao Suzanu Ilić, a po stranačkoj liniji doveli Kovačevićku čiji je muž na nekoj funkciji u gradu (toliko mi je sve to ljigavo da ne želim ni da navodim). Tako će biti i u drugim školama, dok ne budu svi podobni, odnosno ljudi koji nemaju svoj stav, nego su loše marionte sa neusklađenim pokretima. Sreća što je većina stanovništva naše lepe zemlje
    nebrazovano, tako da su ministri, direktori, pomoćnici,... bezbedni dokle god imaju člansku kartu vladajuće partije. Posebno se cene ,,preletačevići,, jer su oni Bože moj uvideli sve propuste svoje, a kvalitete vladajuće stranke. Slobodno me, što bi naši stari rekli ,,pljunite u usta,, ako nije sve što sam navela tačno.
  • Dragana Janković

    13.12.2017 20:35
    Samo pitam
    Hoće li ministar smeniti sadašnju direktorku Aleksine škole za koju je njegova prosvetna inspekcija pre četiri meseca utvrdila da je učestvovala u zataškavanju pokretanja disciplinskih postupaka protiv odgovornih u školi zbog nasilja nad Aleksom, do zastarevanja !?
    Odgovor znamo nego samo pitamo !?
    Dragana Janković, Aleksina mama
  • da

    13.12.2017 17:32
    da
    kada ovoliko direktora ne valja,kada ima toliko nasilja u skolama onda je red prvo smenuti ministra zar ne
  • milicica

    13.12.2017 17:01
    pa onda
    One koji L O S E rade otpustite i dovedite mlade obrazovane ljude i dajte im sansu da se dokazu pa ako nisu dorasli otpustite. Oni koji lose rade su nafatirali i napunili dzepove i za praunuke i nece se ni buniti. A ovako nikad kraja i sve se zavrsi pojeo vuk magarca i svima vama dobro a sirotinje i otimacine sve vise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna