Autor: N1

Info
15.12.2017.
17:06
Organizacija CRTA ocenila je da je poziv predsednice i tri potpredsednika Narodne skupštine toj organizaciji da se kandiduje na izborima, posle odluke da zatamni svoj sajt iz protesta zbog urušavanja parlamenta, pokazuje "suštinsko nerazumevanje uloga različitih aktera u demokratskom društvu".
  • Dživdžan zbori

    15.12.2017 20:26
    @Živan
    U pravu si, s obzirom da nivo despotizma i zloupotreba čudno je da na bilo šta obraćaju pažnju. Pogotovo na ostrva društvene normalnosti i civilizacije u ovoj žabokrečini od Srbije koja predstavljaju Birn, Krik, CRTA i njima slične organizacije. A ti Živane razmisli da li bi radije da imaš zaštitu nekih građanskih sudova i društva ili bi da te kadija tuži i kadija ti sudi...
  • Zivan

    15.12.2017 18:39
    Uopšte mi nije jasno zbog čega iko iz vladajuće strukture obraća pažnju na društvene anomalije kao što su Krik, Birn, Crte.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna