Autor: 021.rs

Info
17.12.2017.
08:28 > 06:56
Epidemiolozi Instituta za javno zdravlje Vojvodine dokazali su infekciju virusom gripa tip B.
  • BELENYI

    17.12.2017 15:52
    VVVVVVVVVVVVVVVV
    VAKCINOBRANITELJI svaka vam čast !!!! Kapa vam dole !!!!!
  • Vlada

    17.12.2017 09:45
    ---
    Ovo je žestoko ispiranje mozgova naroda sa vakcinacijom. Vakcina protiv gripa je najneefikasnije sredstvo jer virus gripa pri svakoj deobi mutira, pa je nemoguće napraviti efikasnu vakcinu. Sve ostalo što ide uz vakcine ovde nećete dobiti kao informaciju - aluminijum, živa i ostali otrovi. Živeli!
  • Nemanja

    17.12.2017 08:44
    Vakcine
    Sad ce apsolutno svaka objava o bilo kakvoj bolesti i infekciji biti objasnjena nevakcinacijom. Kako providno. Lekari do sada nisu smeli da iznose informacije o pacijentima a sada ispada kao da su svi zaposleni u zdravstvu vencani sa novinarima. Bojim se da ne slomijem neku kost jer ce iskociti vest o povecanju broja lomova zbog nevakcinacije. Samo pogledajte sebe i danasnju decu. Ja sam se u drugoj godini gusio u snegu, a danasnja deca u redovima u bolnici. Komsijin mali od god i po dana kaslje kao tuberan. Kazu da mu nista ne fali, to je normalno. Verovatno se mi ostali ne secamo da smo iskasljavali pluca sa 18 meseci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna