Autor: Tanjug

Info
17.12.2017.
13:39
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da transparentnost rada parlamenta nije umanjena ukidanjem sporazuma o saradnji sa nevladinom organizacijom CRTA, koja je tokom rasprave o budžetu zatamnila svoj sajt "otvoreniparlament.rs".
  • MiLena

    18.12.2017 09:10
    Sve je isto
    Nastavila je da radi isto što i demokrate i ligaši.
    Samo to ovim prvima sada ne odgovara, jer više nisu vlast.
    Sve je to isto, jer narod niko od njih ne vidi, sem što ga se seti u predizbornoj kampanji.
    Setimo se samo obećanja tadašnjeg lidera DS u kampanji 2008. godine o zapošljavanju 100.000 radnika, a otpustili su 400.000 radnika.
    Sada sve što je smislio i želeo da sprovede DS rade ovi iz SNS-a, tj. da li treba da vas podsećam na komunalne policajce, izvršitelje, fontanu na Slaviji, Briselske sporazume, i sl.

    Ovaj narod se ponaša kao onaj pas koji starno juri za svojim repom.
    Narod bira između istog (DS-LSV-LDP-SNS) znači sada za Sašu Jankovića je bogomdani Dragan Đilas (tajkun i simbol DS pljačke) zamena za Sinišu Malog, a sam "žuti" Janković se nudio da zameni Aleksandra Vučića pre osam meseci.
    Zar nema u ovoj državi neko nov, već jedino morate neke reciklirane političare (koje je narod ranije odbacio), malo prepakovane, prelakirane i našminkane da nam vraćate (da nas ponovo jašu)?
  • Pićuka

    17.12.2017 17:44
    A koje su nam to informacije uskraćene. Da ste obesmislili skupštinu to znamo odavno.
  • admin

    17.12.2017 15:28
    sa naprednjacima može samo da se simulira normalan život...
  • pera

    17.12.2017 15:05
    lopov velikog kalibra
    Trebali su je zadrzati na Farmi, kad je vec bila u Pinku. Nalazim da je to pravi ambijent za nju i njoj slicnima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna