Autor: 021.rs

Info
18.12.2017.
15:50 > 15:55
Četrdesettri bračna para iz Vojvodine dobilo je bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom na konkursu Zavoda za ravnopravnost polova.
  • Eto

    19.12.2017 09:03
    Kao usput
    Ko je dobio, koliko je dobio i pod kakvim uslovima?
    Da li je problem da se to javno objavi jer su to budžetske pare?
  • Dosta vise!

    19.12.2017 08:20
    Clanska karta, sigurni glasovi ukucana i sire porodice, prikupljanje sigurnih i kapilarnih glasova, "rad na terenu" i .... voila... eto bespovratnih sredstava!
  • gari

    18.12.2017 23:55
    Kao ovo će doprinositi razvoju manjih mesta, i sela u Vojvodini? Jednostavno je u gradovima koncentrisana veća količina novca, razlika je ogromna čak i kad se gleda srazmerno broju stanovnika, i kako selo da se razvija na ovaj način? To zna svako ko obavlja bilo koji usložni posao, zna se da se u manjim mestima ne može naplatiti koliko i u gradu jer ljudima imaju manje novca. Tako što će ovo neko kupiti kuću na selu da bi mogao makar gde da osnuje porodicu, putovati u ne znam koje susedno mesto na posao jer u tom selu posla nema, nadati se da mu dete upadne u studentski dom ako bude želelo da studira, i tako redom? Ne ide to tako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna