Autor: Beta

Info
04.01.2018.
08:50
Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor neće biti privatizovan, nego će se tražiti dobar strateški partner koji neće otpustiti višak radnika.
  • Dr Miggyy

    05.01.2018 08:32
    SOSINO ZAMAJAVANJE U RTB BOR B
    RTB Bor čeka još jedno sudbonosno i maglovito proleće uz pomoć MMF, države, a da li će biti tender za privatizaciju, ili strateško partnerstvo, uz to neće biti pomoć budžeta države. RTB Bor nije siroče? Ovih godina RTB Bor je poslovao sa gubicima, a ove, kažu biće sa profitom,najmanje 55 miliona evra. Još jedna neočekivana obmana sa pranjem svega osim savesti. Kako može RTB Bor da bude profitabilan kada se opralo i pokralo sve što je moglo. Na kraju i obezbeđenje je napustilo, zna šta da obezbeđuje od krađa kada je sve pokradeno i nema šta da se krade. Zlato, srebro, bakra, pare sve je nestalo i oprano. Od privatizacije nema ništa, od zamajavanja u vezi RTB Bor biće sve dok trajektorija novca od RTB Bor i budžeta države je maglovita biće još zamajavanja o reformi, privatizaciji i šta još u vezi RTB Bor. O raspisivanju tendera marta meseca o privatizaciji, strateškom partnerstvu ili svakojakim zamajavanjima priča se nastavlja po ne znam kog puta, najmanje deset. Zbog čega da se tradicija prekine, kada pare, zlata, bakra i srebra ima za sve zainteresovane strane. Dobru tradiciju ne treba napustati. Ako ovo ne bude ovako sprovedeno, plaćam opkladu i Spaskovskom, Vučiću i svim lakovernim.
  • Stanislav Lazarević

    05.01.2018 05:41
    Akcije da se podele...
    Posle potpisivanja ugovora sa strateškim partnerom da se podele akcije radnicima, bivšim radnicima i penzionerima RTB-a Bor!
  • VladaN

    04.01.2018 14:06
    Ne treba uslovljacati...
    ..."partnera" zadrzavanjem viška zaposlenih. Treba ga usloviti da otpusti Spasovskog i da ga krivicno goni zajedno sa onima koji ga drže na tom mestu. Svi zajedno su za turski zatvor.
  • Čika

    04.01.2018 11:05
    Kako ne razumete?
    Dobra firma, dobar direktor, sve bolje posluju, samo para nema. Država treba još da uleti, da im otvori nova (sumnjiva) nalazišta i da im kupi dobrog stranog partnera koji neće otpustiti višak zaposlenih. Šteta što u svetu nema naivčina koji bi poverovali u sve što gdin direktor i bratija govore... Uostalom, to što oni govore i nije upućeno strancima, nego je prilog za zbirku sladunjavih obećanja, blago rečeno, naivnim biračima.
  • Ko normalan

    04.01.2018 10:08
    ?!
    Dakle traži se strateški partner koji neće odbiti višak radnika?
    Pa koji normalni poslovni čovek ili društvo može da pristane da radi sa viškom zaposlenih koje mora da plaća a ne trebaju mu?!
    Ja mislim da je privatizacija pre odložena jer još nije svako ko je trebao uzeo po svoju tonu zlata...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna