Autor: Novosti

Info
13.01.2018.
08:08
Pravo na povrat poreza na dodatu vrednost na opremu i hranu za bebe moći će da se ostvari do 1. jula ove godine, do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodica s decom.
  • gari

    13.01.2018 13:17
    Sačuvaj bože da država ne uzme svoj harač i na opremu i hranu za bebe... I za to treba da gule kožu narodu.
  • nebesky

    13.01.2018 11:03
    Što imaju decu
    Umesto da ti roditelji koji imaju više prihode od propisanih uživaju i troše pare na provod i putovanja, oni imaju decu!
    Naravno, ne daj im Državo subvencije, jer imaju previše, a ni zato što odgajaju buduće poreske obveznike.
  • Tata Ikun

    13.01.2018 11:01
    Toliko o podršci države natalitetu. Kad su u vrhu vlasti ljudi koje generalno uopšte ne zanima da imaju decu, ili ih imaju "radi reda", ne možemo se drugačijem ni nadati.
    Ali, ruku na srce, nismo bolje ni zaslužili. Dovoljno je malo "prošetati" portalima i videti šta narod misli kad god se pomene srpstvo, pravoslavna crkva, nacionalni interesi, pa da sve bude jasno. A početi od ovog portala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna