Autor: RTS

Info
17.01.2018.
09:55 > 10:05
Direktorka Fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić kaže da je smanjen broj ljudi na listama čekanja zahvaljujući softveru koji je pušten u rad i da je utvrđeno da su neki osiguranici u Beogradu prijavljeni u čak pet zdravstvenih ustanova.
  • Cobr

    17.01.2018 13:04
    "Bravo"
    Jeste smanjeno jer doktori ne znaju da koriste isti software. Drzavni doktor pokusao da zakaze pregled kod specijaliste, tokom tog procesa je non stop pricao kako ne zna da ga koristi, kako sigurno nema slobodnih doktora u narednom periodu i kako eto nema drugog nacina. Citaj izmedju redova idi kod privatnika tamo ces sigurno naci tog isto specijalistu.
  • Koagulant

    17.01.2018 12:41
    Hvala bogu imam i placam privatnike godinama. Skoro sam izvrsio operaciju privatno jer sam na listi cekanja bio za sest meseci. I jos uvek placam taj stupidni fond nizasta. Uzas!
  • skep

    17.01.2018 10:37
    Sad se na operaciju katarakte ne čeka više četiri godine nego tri godine i devet meseci. Najkraće u novijoj istoriji!
  • O otimačini

    17.01.2018 10:27
    Džabe plaćam godinama
    A, čuj, i statistika može da poveća plate i standard života.
    I SIZ za zapošljavanje može da smanji broj nezaposlenih, kad neke obriše s liste.
    Nego, da li se kvalitet lečenja poboljšao?
    Da li država garantuje neku sigurnost pacijentima?
    Evo, na ovom portalu neki lekari napadaju pacijente, kao svoje klijente u poslu kojim se bave, zbog ljudskog prava na drugačije mišljenje i samozaštitu.
    AKo UNICEF podržava pravo roditelja na odbranu dece, ako smatraju da su od bilo ;ega ugrožena - ko su naši lekari da sude o tome?
    Veoma neprofesionalno.
  • Mr. X

    17.01.2018 10:17
    Lista čekanja na sajtu RFZO nema veze sa realnošću! Zvao da proverim kada će me zvati - kažu kada lekar odluči. Pa listi sam već dva puta operisan za godinu i tri meseca koliko čekam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna