Autor: Novosti

Info
19.01.2018.
11:10 > 11:10
Srpska industrija tehnološki odavno zaostaje za razvijenim svetom, ali poslednjih godina gubi trku i sa sobom.
  • /

    19.01.2018 18:03
    /
    tokom tita su se koristile masine od pre dugog svetskog rata.
    retki su iskreni koji ce to potvrditi

    te masine su ovi iz ..... rasturili a nove ce q/sipak nabaviti

    goran markovic je juce izjavio ko je jedina konstanta vlasti na ovom prostoru.
    ona projektuje i razvoj srbije
  • Nervirach

    19.01.2018 16:05
    KOLIKO PUTA SAM NAPISAO DA U SRBIJI NEMA KO DA NAPRAVI SRAF!!! A nije vam se svideo komentar jel boze moj, nebeski narod se ne kritikuje.
  • tabure

    19.01.2018 15:19
    A to sto smo lider regiona ?
  • Preduzimač

    19.01.2018 12:57
    Oduzimac
    Pa kada se šećerana i ostala industrija prodaje za 500 dinara po metru.Kupuju je hohštapleri koji ni srednju nisu pozavrsavali. Bolje da ste poklonili te parcele i industrijske zone Japanci ma i Normezanima da se doselio ovde besplatno i da se sa našim ženama upale pa s nastane malo bolja rasa i genetika u budicnosti, malo bar inteligentniji, moralnija, empatnija i vrednija nacija.Kada se unapred ovi nasiedjusobno nastane gen - lopov.Dajte besplatnu zemlju Japanci ma i naše im žene dajte da rađaju moralnu i empaticnu i inteligentniju naciju.Previše smo sa svojama, a to nam nije izašli na dobro.Ili ovi sto rade veštačku oplodnju da malo pomešaju gene bar sa Kinezima.
  • Orwell Vegan

    19.01.2018 12:49
    Istina
    Ne cude me rezultati SNS i SPS, ali kako to da oni silni pogoni sto su ih otvarali Pajtic i Petrovic nisu postali zamajac vojvodjanske privrede, to je za cudjenje. Svaki pogon je dobio do pola miliona evra, ej.
  • Joca

    19.01.2018 12:40
    Pa sta
    Sto se toga tice, sami sebi skacemo u stomak. Pocelo je smenom socijalizma kapitalizmom, gde su nam obecali trzisnu ekonomiju, utakmicu kvalitetom i poslovnoscu, privatnom inicijativom i ostale baljezgarije. Dobili smo samo unistavanje postojecih kapaciteta zarad licnih interesa mocnika, privatizaciju (citaj pljackanje) imovine stvarane decenijama, ogroman porast nezaposlenosti i otvaranje trzista stranim firmama i robi na stetu domacih firmi. Preduzetnicki duh koji smo imali cak i u doba Tita potpuno je unisten, a kljucna tacka je kada je odjednom Dinkicu palo na pamet da favorizuje strane banke i strane firme u odnosu bilo cega domaceg. Zasto drzava subvencionise radna mesta u stranim firmama, a u domacim ne? Zasto novokomponovani strani investitori ne placaju porez, a domaci moraju? Zasto tajkuni mogu da se provuku bez placanja poreza, a zanatlijama i pocetnicima zavlace ruke u dzep kako im se cefne, narocito parafiskalnim nametima?
    Ali ima tu jos jedna najveca istina: cak i kada bi dosao neki investitor sa bas visokim tehnologijama, ko bi u takvim firmama mogao da radi? Neko od klinaca koji su zavrsili bolonjske ili privatne Megadens fakultete? Inzenjeri koji su masine i tehniku videli samo na slikama? Kompjuterski strucnjaci prekaljeni na igricama? Kome oni svi pa trebaju? Gde i da nauce struku, kad ih ustvari ni ne interesuje, samo pare!? A u zemlji gde su narodu najvazniji samo kafa , cigare i Pink, ne vredi ni prodavati nesto oko cega se neko jako potrudio.
  • dfedg

    19.01.2018 12:32
    Ovo znamo, dalje?
  • Republikanac V

    19.01.2018 12:14
    Da li se "Dear Lider" Baron Minhauzen Vučić slaže sa navedenim u textu?

    Zar mi nismo lideri u regionu?!
  • Seka Persa

    19.01.2018 11:45
    Da nam je vlada pametna, unovčila bi sve ovo i uvezla hiljade hipstera koji bi bili presrećni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna