Autor: Tanjug

Info
19.01.2018.
09:23 > 09:38
EU "mekim moćima" namerava da ubuduće utiče na više stabilnosti na Zapadnom Balkanu, najavio je šef kabineta evropskog komesara za proširenje Johanesa Hana, Mihael Karničnig.
  • Salmonela

    19.01.2018 18:50
    Ovde pomaze samo sledece:
    - Bacis atomsku bombu tako da sta ostane ostane
    - Stavis diktatora da samara sta je ostalo
  • Predragg

    19.01.2018 16:48
    Silni su mi oni sto veruju da nam je EU nesto duzna,te da nam trebaju dati blanko pozivnnicu i primiti nas u EU. Mi smo nekakve vazne i velike face kojima moraju titrati ? Ne ,nismo nikakva Dobra Udavaca,nego skoro najgori ucenik u razredu. Lep,pametan,inteligentan ,pa jos vise cudi sto je neuredan,lazljiv,lijen,ne postuje pravila,a za sve u zivotu lose krivi su mu drugi. Normalno,EU vodi,kao i svaka zemlja,svoje interese i njima je najvaznije da im ne pravimo probleme. Ako se ukrcamo na voz,dobro dosli,uz uslov da budemo normalni,ako ne ,plivacemo u blatu i mulju. I tek onda cemo dobijati po glavi i biti sve jadniji.Niste do sada naucili ? Nije vas stid sto je Slovenija 20 godina ispred,a Hrvatska 10 ? Ne osecate sramotu ?
  • varenje

    19.01.2018 12:57
    kakve bre meke moći, živimo u progresivnoj diktaturi
  • gari

    19.01.2018 12:23
    Jel sam ja jedini ovde koji misli da je Rusija evropska zemlja, i da se ne može ona okarakterisati kao "akter izvan Evrope"?

    EU nije Evropa, kao što ni SAD nisu Amerika, i kao što je i Ujedinjeno Kraljevstvo evropska država iako im je Australija kolonija, i iako im kolonije imaju daleko veću površinu od njih samih.
  • Мунгос

    19.01.2018 11:45
    Европски комесар Јоханес Хан има кабинет. И шефа кабинета.
    Наши комесари нису имали ништа од тога, можда су зато пропали.
    Вероватно европски комесаријати имају Централни комитет, зато што без централе ништа не би функционисало како ваља. Али ми са стране не можемо да видимо ни како изгледа тај централни комитет, ни где се налази. Зато што је то Тајна.
    Чисто сумњам да је Јоханес Хан имао храбрости да сам одлучи да се примени „меки пауер“. Очигледно је добио налог од Централног комитета. Наређење извршење.
  • Joka

    19.01.2018 10:45
    "Zapadni Balkan" ili Jugoistočna Evropa?...Ljubav EU prema narodima s ovog podneblja cveta.
  • Budala

    19.01.2018 10:12
    Kad ono, međutim...
    A ja bio ubeđen da nam je EU prijatelj, i da će se mnoge stvari dešavati prirodno, bez ikakvih planova i mekih ili tvrdih moći.
    Kad ono, oni sprovode neke planove nad nama. Tajne planove. Vakcinarne planove.
    Koja sam ja budala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna