Info
19.01.2018.
11:48 > 12:01
Više od trećine građana izloženo je duvanskom dimu na poslu, uprkos zabrani pušenja na radnom mestu.
  • uh

    19.01.2018 13:35
    Odvratni su. Potpuno bezobzirni u svojoj sebicnosti i zavisnosti. Ni malo im nije neprijatno sto neko treba da smrdi na njih i da pere kompletnu odeću i sebe cim dodje kući s posla. Na kasi u marketu nemaju za hleb, a po izgledu bi se reklo ni za sapun, ali se bez problema vadi nekoliko stotina dinara svaki dan za sarenu paklicu koju će spaliti. Neopisivi prezir osećam prema pušačima. Država je dužna da zdravo stanovništvo zaštiti od ovih najgorih zavisnika (da, gori su od alkoholičara, intravneskih narkomana i svih sličnih, jer svi drugi samo sebe svojom drogom oštećuju, za razliku od pušača).
  • VOJVODJANER

    19.01.2018 13:14
    Ovi sa 50 su popusili u svakom smislu,tako da je duvan najmanje stetan po njihovo zdravlje.Bolje da pocrkaju od duvana nego od gladi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna