Autor: Beta

Info
21.01.2018.
12:08 > 12:01
Nezavisno udruženje novinara Srbije pozvalo je danas nadležne organe da preduzmu mere protiv pojedinaca koji na društvenim mrežama otvoreno pozivaju na linč Dragana Janjića, potpredsednika NUNS-a i glavnog i odgovornog urednika novinske agencije Beta.
  • Gary

    22.01.2018 07:28
    E pa sad'?
    Za osudu su pretnje fizičkim nasiljem, ili ne daj Bože ubistvom (smrću).
    Mada, iskreno govoreći, ne znam zašto bi iko uopšte pretio tom liku?
    Čovek je bez političke težine, uticaja, morala znanja i pameti.
    Zanimljivo je da se u evrounijatskim medijima sve češće spominju pretnje nekim potpuno beznačajnim ličnostima.

    To je više nego smešno, jer ako bi neko uopšte i želeo da on strada, to bi mogle biti samo njegove gazde na zapadu, koji bi taj svoj zločin onda koristili protiv aktuelne vlasti, preko pritisaka ambasada, petokolonaških stranaka i istih takvih NVO.
    Drugo bi mogla biti samo neka pijana budala ili lokalni retar, kome je sve jedno da li napada i pljuje njega ili nekog prodavca na pijaci, sportistu na TV-u, pijanca na ulici i sl.
  • pita

    21.01.2018 12:44
    av av
    A šta smo inače mi ostali verovali? Da je Oliver Ivanović imao kockarske dugove, pa ga sa leđa ubila mafija? Sve lepše. Prvo je zabranjio da se na radiotalasima emituje pesma "Dno dna" od Balaševića, pa procesuirao učesnike protesnog mitinga organizovanog u Novom Sadu, posle njegove sumnjive pobede, mada je izjavljivao da građani imaju pravo na mitinge... pa sad i proganjanje novinara. Av av, mnogo av, av.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna