Autor: 021.rs

Info
25.01.2018.
13:20 > 13:30
Vladimir Jagličić i Selimir Radulović dobitnici su Zmajeve nagrade Matice srpske za 2017. godinu.
  • Zaposleni u Matici

    25.01.2018 23:42
    Čestitka
    Čestitam na nagradi !
  • Panta

    25.01.2018 23:41
    Grujo
    Grujo ne prdi.
  • Zaposlena u Matici

    25.01.2018 18:10
    Truli kompromis Sukob interesa
    1. truli kompromis.
    vladimir jagličić je pravi pesnik za razliku od selimira radulovica... ziri je sačinjen od radulovićevih kućnih prijatelja.... po godištu rodjenja, radulovic je morao biti prvi, a jagličić drugi u objavi nagrade.... i po tome se vidi da je radulović veštački provučen do laureata... ne pamti se poslednjih decenija da su dva autora podelil Zmajevu nagradu... otkad radim u matici, to nije princip nagrađivanja u matici srpskoj. to je uradjeno da bi ovaj drugi pošto poto dobio nagradu.

    2. sukob interesa.
    selimir radulović je upravnik biblioteke matice srpske. to se nije smelo dogoditi staroj kulturnoj ustanovi, najstarijoj srpskoj... istina, pre petnaestak godina ivan negrišorac je takođe dobio zmajevu nagradu matice srpske kao generalni sekretar matice srpske. ni to se nije smelo dogoditi. sad je sedeo u žiriju. svaki dan ih vidjam obadvojicu u matici srpskoj...

    3.
    grupa sever.
    a tek izdavač nagradjene knjige upravnika biblioteke matice srpske - grupa sever... pogledati rezultate konkursa grada novog sada i pokrajine... za izdavačku delatnost.... sve će biti jasno.... ta grupa sever je osnovana nedelju-dve pre konkurisanja... i dobila velike pare iz oba drzavna izvora....sadasnji upravnik biblioteke matice srpske ide putem prethodnog upravnika.... koji je na slican nacin dogurao... cak do akademika...

    4. čestitke... vladimiru jagličiću na zmajevoj nagradi moje matice srpske...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna