Autor: B92

Info
12.02.2018.
11:51 > 11:51
Istorijski podvig Ilona Maska, odnosno njegove kompanije Space X koja je u svemir poslala automobil marke Tesla raketom "falkon hevi", bila je glavna vest svetskih medija prošle nedelje. Da li će Ilon Mask zainteresovati mlađu generaciju za nauku, ali i kako opravdati zabrinjavajuće veliki broj teoretičara zavera u Srbiji i svetu za B92 govori fizičar doc. dr Boža Nikolić sa Fizičkog fakulteta.
  • mikulj

    13.03.2019 09:53
    ko o čemu, profesor o sebi
    U svetu gde smo bombardovani raznim ispravnim i još više neispravnim vestima sasvim je normalna odluka običnog čoveka da prestane da veruje beskorisnim tvrdnjama. "ZEMLJA JE OKRUGLA, mi to znamo i zato smo pametni, a nestomišljenici nisu", ako je tako beskorisna činjenica bitna za bilo šta korisno rado ću se pridružiti Vašoj grupi istomišljenika, profesore. Ali realnost je da ne razumete ubeđenja pojedinih "ravnozemljaša" koji neverovanjem samo iskazuju bunt prema pojedinim granama nauke. Nemojte da pominjete mobilne telefone i ostalu tehnologiju jer se ista ne proizvodi u Srbiji, u to se verovatno razumete kao i prosečni profesionalni Pera ložač kotlova.
  • Molo

    10.11.2018 22:45
    Ni za, ni protiv
    Mozda bi jedna fotografija zemlje iz svemira resila sve zablude, ali je nema godinama.
  • RIZBO

    12.02.2018 13:16
    SEKULARNA DRŽAVA NA PAPIRU
    a u praksi se dogma uči odma posle biologije, ili kako već, a na školskim proslavama se drži litija! Za koju godinu, ravnozemljaši će biti u većini!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna