Autor: Beta

Info
13.02.2018.
13:16
Grupa profesora i istraživača pozvala je Etičku komisiju Univerziteta u Beogradu da pokrene postupak protiv mentora osporene disertacije gradonačelnika Beograda Siniše Malog i članova Komisije pred kojom je Mali na Fakultetu organizacionih nauka (FON) branio rad.
  • Boro iz Pobede

    14.02.2018 06:27
    Bez reci
    Sto bi rekao veliki "opet nas napadaju ali necete nas uplasiti, mi se nikoga ne bojimo"!
  • Milorad

    13.02.2018 15:47
    Škola
    Kada će se ispitati sporni doktorati u Visokoj poslovnoj školi strukovni studija u Novom Sadu?
  • Kerefeke

    13.02.2018 14:38
    Zelim da uspete u svojoj nameri.
    Medjutim mali je izvrsitelj velikog i taj ga stiti. Bez njega bi mali vec bio na robiji.
  • Teodosije III

    13.02.2018 13:53
    Inicijativa je odlična ali se bojim da će vlast i uprava falulteta sinhronizovanom akcijom sve to minirati.
  • ojha

    13.02.2018 13:40
    kolege, dockan vam je sve to.
    trebali ste reci 'ne, ne moze' kada je pri uvodjenja visepartijskog sistema postalo vazno koji kolega kojoj partiji pripada, pa je taj naspram partijske 'filijacija' i napredovao u hijerarhiji univerziteta.
    pa ako vec tada niste, trebali ste na rep stati partijama (svim partijama), kada je vlad pod demokratama (isto bi bilo i s ostalim partijama) dozvolila privatizaciju viseg obrazovanja koje je nasiroko otvorilo kapiju 'diplomaca' sa partijskom pozadinom i trebali ste traziti ostre standarde osnivanja privatnih fakulteta
    pa ako ni tada niste bili u stanju ista da odradite, trebali se ostrije braniti kriterijum prema kojem se odredjuje ko sve moze a ko ne moze da da se upise na PhD (bez obzira dal na privatnom ili drzavnom fakultetu)
    pa ste trebali da zaustavite nepotizam i da prestanete da zaposljavate po univerzitetima svoju blizu i daljnju rodbinu.
    pa posto niste ni jedno od gore pomenutih mogucnosti uradili (tj niste bili u stanju da SHVATITE DUGOROCNE POSLEDICE onog sto se oko vas desavalo) delom zbog svog intelektualnog mediokriteta a delom zbog zauzetosti uvlacenja u koje cije partijske gu..ce
    sad je red da ispratite srpsko visoko obrazovanje na djubriste istorije.
    potop, pa sve iz pocetka.
    PS istorija vas uci da su najveci mozgovi, intelektualci, talenti srpstva bez izuzetaka delom skolovani u inostranstvu ili su tek u inostranstvu mogli da se ostvare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna