Autor: Srna

Info
14.02.2018.
05:49
Nemačka Vlada razmatra plan uvođenja besplatnog gradskog prevoza u gradovima koji imaju probleme sa kvalitetom vazduha, navodi se u pismu upućenom komesaru EU za životnu sredinu Karmenuu Vela.
  • Rade

    14.02.2018 10:08
    Vec desetak godina nemozes da udjes u grad sa starijim automobilima u grad dobijes nalepnicu druge boje i ako udjes dobijes i kaznu od policije koja nije ni malo naivna pa izvoli pravi se pametan .U antverpenu kamera cita tablice i automatski ti se salje dodatni porez da platit ako udjes sa starijim dizelasom pa se ti buni do sutra da ti drzava neda da zivis .
  • Zoran

    14.02.2018 09:07
    Smog
    Nije Nemacka prva...Uzice koje ima 4puta vecu zagadjenost i ugrozava zdravlje ljudi njihova vlast u opstini je hitno preuzela mere:zabrana saobracaja kroz glavnu ulicu....ha ha ovo je sala i zezanje! Udisemo najzagadjeniji vazduh i pijemo otrovmu vodu i nikom nista!!!!!
  • @Vujadin

    14.02.2018 09:05
    Ništa nije nemoguće.
    Od sutar zabranjeno kolima u centar i tačka.
    Pa ti bajo vidi kako ćeš u kafanu.... Ako ti se ne sviđa na periferiji otvori svoju ako hoćeš "drive in" kafanu...
  • Vujadin

    14.02.2018 07:37
    Vau
    E to je baš dobro rešenje, samo nisam siguran kod nas kako bi zaživelo, jer svi vole da uđu svojim autom u kafić, a to ne mogu sa gradskim busom he he.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna