Autor: 021.rs

Info
14.02.2018.
09:08
Vojni sindikat Srbije, čiji je član kapetan V.M. uhapšen zbog sukoba sa aktivistima Srpske napredne stranke, osudili su njegovo hapšenje i pozvali sve one koji su bili svedoci ovog incidenta da im se jave.
  • djuk

    17.02.2018 17:32
    mislite o tome
    Lepo ja kazem
    zabraniti glasanje u sledeca 2 izborna ciklusa
    vojsci, policiji, sudstvu, zdravstvu, skolstvu i svima koji su na
    drzavnom budžetu.
    Njima treba da je svejedno koja je vlast u pitanju, Vlast se menja a administracija ostaje.
    Eh kako bi to bilo lepo.
    MIslite o tome
  • Lala

    17.02.2018 17:16
    Crnjak
    Aleksandre Vučiću,imaš lošu političku karmu i veliko zlo si naneo ovoj državi i njenim građanima tokom devedesetih.Tvoje morbidno radovanje likvidacijama Slavka Ćuruvije i Zorana Đinđića,pretnje muslimanima "sto za jednog",Velika Srbija i granica Karlobag-Ogulin-Virovitica...Fasovao si državnu gajbu od 120kvm dok su letele glave tokom NATO bombardovanja 1999.Majku si izvukao iz RTS-a neposredno pre raketiranja.Obožavanje Ratka Mladića,pa Zorana Đinđića...toliko bolesno kontadiktornih stvari.Svakodnevni agresivni napadi na nezavisne novinare i "strane plaćenike".Ti si bre zlo sam po sebi! Ajd zdravo!!!
  • Мунгос

    17.02.2018 15:59
    Начелник генералштаба осуђује свог капетана због агресивности према непријатељу.
    Хапсио је тако сваког свог официра који се борио против НАТО пакта,
    Сада може и да буде на страни СНС криминалаца и хапси свог официра који се бори против СНС. И то официра коме су криминалци дошли на његов кућни праг. После ће посматрати како војска прима његову наредбу „Јуриш, јунаци моји“.
    Шта друго очекивати од министра војске који није ни служио војску? Од њега такође не треба ништа друго очекивати, већ само оно његово ЈУЛ овско: „С' Титом, за тобом, кроз јурише пламне….“.
    А војни синдикат, по чему би се разликовао од осталих синдиката подгузних мува?
    По ничему, и он треба да служи да незадовољства усмери ка једној координати, контролисано. Онда вођа синдиката склопи споразум са Газдом у стилу „Шта ћеш, морало се“. Незадовољници се и даље налазе на тој координати, и осећају се глупо. Онда балон почиње да се издувава, а нико не зна где је рупа.
    Вулин каже „Није ухапшен официр, већ насилник“. Како је успео тако брзо да деградира војног официра, није јасно. Можда је увезао неку напредну методу из Европске Уније.
  • Jogi Letač

    17.02.2018 09:30
    Za komentatora koji se potpisuje sa SNS dodao bi na kraju jednu narodnu poslovicu: čega se pametan stidi, time se budala ponosi.
  • Sever Srbije

    16.02.2018 19:46
    Kapetan clan stranke!oce za ministra vojnog!
  • /

    16.02.2018 14:43
    /
    tako vam je seselj pravio spiskove

    a i komsije koji su birali kome ce prvom uruciti pozive 90ih
    onih godina koje su vam izbrisali iz pamcenja
  • Ukinuti izbore

    16.02.2018 14:14
    Ukinuti izbore
    Ukinuti sve izbore u Srbiji. Odmah. Zauvek.
    Potpuno su nepotrebni i stetni za plemensku zajednicu Srbiju.
  • G

    16.02.2018 14:02
    @Nervirach - vama sa pravim pilećim mozgom bih naglasio da je to uvedeno u vreme komunizma, čuveni član 133. krivičnog zakona o "neprijateljskoj propagandi". Jasno mi je zašto ste glupi ali mi nije jasno zbog čega ste toliko glupi da bez predstanka i bez stida to javno pokazujete i štaviše time se hvalite.
  • Toma

    15.02.2018 13:52
    jedan od tih sa spiska
    Spiskove su pravili za svake izbore. Dođu vam na vrata sa biračkim spiskom u ruci, imaju pravilnik - brojeve od 1 do 5 na primer, i nakon što im otvorite ili ne otvorite vrata, pored vašeg imena se napiše jedan od tih brojeva, koji označava da li ste pristalica, neopredeljen, protivnik itd...
    Osim što je posed biračkog spiska protivzakonit, ovakvo skupljanje informacija je izuzetno opasno kada se to prevede u elektronsku formu, postaje neuništivo. Mislite o tome kada sutra konkurišete negde za posao, ili vam bilo šta treba od državnog organa, par klikova je dovoljno da se vidi čiji ste.

    Kada budu pravili žute trake za na ruku, imaće spisak da ih podele.
  • @nervirach

    15.02.2018 13:05
    Pa svakav olos, grebatori i ljige daju svoje komentare i misljenje.
    Dosta fasisticki razmisljas
  • Che

    15.02.2018 12:42
    Nelogicnost
    Od kada policija ima pravo da privodi vojna lica?
    Zar to nije jurisdikcija Vojne policije?
  • Nervirach

    15.02.2018 11:03
    Meni smeta da mi kojekakav olos, grebator, ljiga, tupadjija koji nista nije naucio da radi i clanskom kartom hoce posao dolazi na vrata. Ti si i od tih?
  • Djura

    15.02.2018 10:13
    spiskovi
    Aman ljudi, oni prave spiskove ljudi koji ne podržavaju stranku kojoj pripadaju. Nedao Bog da nekome nešto zune u glavu, to se lako može pretvoriti u spiskove za neku drugu svrhu, recimo da nas vode na sladoled ili podela karamela itd...
  • Dragan

    14.02.2018 19:49
    A sta vama smeta da li neko dolazi na vrata? U cemu je problem da kazete da, podrzavam ili ne, ne podrzavam. Imate priliku predstavniku vlasti ili opozicije da kazete sta mislite, sta vam smeta?
    Opustite se ljudi, previse ste napeti
  • dijasporac

    14.02.2018 18:53
    @Milica
    Kakva chast? Nije bilo casti u toj vojsci ni u vreme JNA, i tad su trcali da bezglavo sluze vrhovnog komadanta i partiju, tako je bilo i 90-tih, sto bi danas bilo bolje? Danasd su jos tezi uslovi za prezivljavanje sa tom strukom, sitna deca a nema drugog posla jer sta vojnik ume sem da sluzi gospodara. Clanstvom u vladajucoj stranci se dobija bolje radno mesto (grad po izboru), dobija se visi cin, veca plata, bolji stan, posao za suprugu, ostaje se na radnom mestu ako smanjuju broj pripadnika VS... i verovatno niko od nadredjenih nece ni reagovati, kolege ce se praviti blesavima a kapetan ce da nauci pricu da se u Srbiji ne pliva protiv matice i da radi medju ljigavom ekipom.
  • diojasporac

    14.02.2018 18:42
    Na stranu sto je uhapsen pripadnik Vojske Srbije, sto bi bio povlasceniji od ostalih gradjana Srbije, ali sto je bagra pocelka da hapsi gradjane zbog toga sto se izderes na njihovu boraniju koja te uznemirava u gajbi, sine tu vec dolazi do toga postaje neizdrz... mora da im je ispsovao predsednika stranke ali posto jos od Tita nema verbalne uvrede lika i dela predsednika mogu samo da mu prikace da je verbalno nasilan prema prolaznicima na ulici jer ti pacenici nisu sluzbena lica. Koliko znam za to ide prijava i prekrsajna kazna a ne hapsenje. Pretpostavljam da je ipak jos neceg bilo (gde bi sindikalci da malo "savijaju" istinu) pa je nacelnik zvezdarskog MUP-a potrcao da se dodatno uslihta direktoru policije, ministru i samom predsedniku. Ima lepe sanse da postane sef beogradske policije, tako umazan im bas pristaje.

    Zemljaci, nije vama lako...
  • @Jogi Letač

    14.02.2018 17:54
    Bravo
    Sve si shvatio. Sad možeš ponovo da budeš "beli listić" i da nastaviš da komentarišeš. Ne bojim se ja nikoga od vas jer na ulice ne smete ni u šetnju a kamoli u protest

    SNS
  • Carls Tejlor

    14.02.2018 17:39
    Treba praviti spiskove clanova SNS-a.
  • Nervirach

    14.02.2018 17:37
    Mislim da bi rumuni izasli na ulicu.
  • Kakao

    14.02.2018 16:52
    Napednjaci imaju biracke spiskove. Sad su me malo opametili pa su izbrisali jmbg inace su nosili komplet biracki spisak sa jmbg. Kad ih oterate psovkom oni pisu da niste protov sns
    Dakle beleze svaki odgovor i znaju za svaki stan sta je ko rekao. Inace zvone ma vrata vec 5 6 godina pa vi mislite sta sve znaju
    Najpametnije ne otvarati
  • Mešter

    14.02.2018 16:20
    Svaka budala danas vodi politiku.
    Drčan kapetan pun sebe, mladi i gladni odvrataši (od vrata do vrata), željni dokazivanja ulaze u klinč bez razmišljanja. Kapetan se "brani" dok klinci kidišu, u usporenom snimku neko dobija po fanfrlji. Kraj. Kapetan je uhapšen kao onaj pas što je zalajao na limuzinu ministra. U očima vlasti oni su isti. Hrani i jednog i drugog, oba ćete ugristi.
    Ali problem nije u nesrećnom kapetanu niti u omladini napredne serbije, već u manjku poštovanja kao i ljudskosti, makar i prema tom psu što i dalje laje na kolonu vozila (karavana) a treba da čuva nečiji prag.
  • Nervirach

    14.02.2018 16:09
    To verbalno je uveo Zlobodan. Zaboravili? Ah da, nebeski narod sa nebeskim t.j. pilecim secanjem.
  • fokan

    14.02.2018 15:57
    Mislim ja pa ovo je...
    Dobar deo aktivista (okupljen oko AV) iz NS-a svaki dan ide za BG u kampanju i to o našem trošku... piše im se da rade...voze ih vozila jkp preduzeća....
    Dno dna!
  • Lolo

    14.02.2018 15:53
    Zato ja nikome ne otvaram, osim ako se nije najavio telefonom. A telefon automatski odbija sve koji nisu u imeniku. Drugacije bi bio vratar u svojoj kući ceo dan otvarajući raznim aktivistima, reklamerima, laznom crvenom krstu...
  • sasa

    14.02.2018 15:39
    sasham02@gmail.com
    Covek je samo zahtevao da mu se postuju prava koja su zakonom zagarantovana - a kako clanovi SNS-a i njihovi celnici vide "vladavinu prava" i insistiranje gradjana na postovanju zakona, vidi se iz reakcije MUP-a: U APS!!!! Mada su i ostali isti...
  • Joker

    14.02.2018 15:35
    Nekad JNA
    Nekad je to bila "narodna" armija,. Na "vrlo dobro" odgovaralo se "SLUŽIMO NARODU". Sada je to samo Vojska Srbije i na isti pozdrav odgovara se: "SLUŽIMO SRBIJI". Ko ne oseća razliku, čudi se ovom događaju.
  • Futog

    14.02.2018 15:18
    Www
    Evropa dozvaljava sns-u da preti da bije..cute na porast kriminala ubistava cute na medijski mrak sve zarad priznavanja Kosova!!!!
  • Jogi Letač

    14.02.2018 14:32
    Na osnovu ovog komentara sa podpisom SNS se može što-šta zaključiti. Ovu državu smatraju svojom prćijom u kojoj mogu da rade šta hoće. Podređene posmatraju kao kerove kojima mogu naređivati šta žele ili će ih prebiti kao psa. SNS je na miran način preuzeo vlast, ali bojim se da kad dođe vreme, neće hteti mirno predati vlast. A dok se nakupi energija za promenu vlasti, proći će puno vremena.
  • Rale

    14.02.2018 14:18
    Sekta
    Sekta zvana sns vedri i oblaci ovog naseobinom priglupih domorodaca.Samo gazi bagru kad se prodaju za 1000din i mudro ne izlaze na izbore.
  • Marko

    14.02.2018 14:01
    zemljacka vlast
    Prvo zemljake u polociju a zatim polociju u SNS, jedino tako i aktivnu vojsku mozes da kontrolises.Nadam se da nisu svi ovako mlitavi u vojsci.
  • Milica

    14.02.2018 13:56
    strah
    Ovo je dokaz koliki se strah uvukao u Srbiju,kada od bahatih clanova stranke jednog kapetan na kucnom pragu mora da brani sindikat.Imas li ti kapetane svoju maticnu jedinicu i drugove iz te jedinice.Dali znaju tvoje statedine kako se btani prag crstitog domacina.U ovakvim slucajevima se pokazuje odlucnost ili kolebljivost vojske Srbije.Tako smo porazeni u proslim ratovima.
  • Saruman

    14.02.2018 13:45
    Dobrodošli u novu Evropsku Srbiju. Dobrodošli u zemlju u kojoj hapse samo one koje prijavi vladajuća stranka i koji su protiv te lopovske stranke. Dobrodošli u zemlju u kojoj su policija, sudstvo i sve ostale institucije u rukama te stranke i jedan čovek iz te stranke će da odlučuje da li ste krivi ili ne. Dobrodošli u zemlju u kojoj će dobro da žive samo članovi te stranke. Svi ostali će brzo otići ili krepati.
  • Milan Starčević

    14.02.2018 13:32
    Prividjanje
    To je gušenje demokratije i uskraćivanje osnovnih ljudskih prava.Ne dozvoliti jadnom čoveku od 100 kila da batina nedužnu devojku od 50?Pa to je demonstracija sile SNSa sramota.
  • Brus Vilis

    14.02.2018 13:13
    Šta je sledeće? Hoćete li farbom obeležavati kuće neistomišljenika, oduzimati im, pa posredstvom tetke "kupovati"? Bagro, šta mislite kako završe bahate lopurde i nasilnici poput vas?
  • I Tako

    14.02.2018 13:07
    O kako je lepo biti
    .. a na dan izbora zovu na privatni/lični telefon da pitaju da li si glasao!
    Rekao je Veliki Vođa jednom, kada su mu saradnici rekli da bi mogli izgubiti izbore, jer je narod nezadovoljan; NIJE VAŽNO KO GLASA, VEĆ KO BROJI GLASOVE! :)
  • БЛОК

    14.02.2018 12:56
    @EX DS
    Управу си. Изгледа да ДС и СНС имају исту консултантску кућу :)
    Да је мало правде и закона, одавно би неко требало да провери валидност и извор података којима странке баратају.
    На жалост, власт (и ова и она) има неке "чудне" контакте са државним органима који им достављају валидне податке.
  • marko

    14.02.2018 12:51
    da li ste vi svesni
    kuda ovo vodi? samo nepismeni ljudi koji su bezali sa svih casova istorije mogu da podrzavaju ove fasisticke metode zastrasivanja. stranka ne moze biti iznad drzave, iznad prava privatne svojine, iznad vojske, iznad sudstva...ne moze stranka biti sve i svja u jednoj drzavi. bilo je primera drzava koje su to probale i nije se dobro zavrsilo. uzmite se u pamet
  • LOL

    14.02.2018 12:49
    "gospodjo"Biljana i "gospodine"Nikola rec VERBALNO je prilog koji dolazi iz latinskog jezika koji oznacava usmeno iskazane reci, tj. govor. Nije me mrzelo da vam prekopiram iz recnika cisto da i vi sns sendvicare imate barem minimalni doticaj sa opstim obrazovanjem i naucite jednu novu rec koja se drasticno razlikuje od fizickog obracuna na koji ste vi mislili posto ili niste citali tekst ili zaista ne znate znacenje reci koju deca uce u prvom osnovne skole!
  • Desetar

    14.02.2018 12:47
    Šta se desilo na vratima sad na stranu (jbg, fizičko nasilje nije dozvoljeno na javnom mestu), ali ne tako davno kad sam služio vojsku nisi smeo da kružiš oko kasarne i upadljivo razgledaš, daleko bilo beležiš nešto ili slikaš, a kamoli da spiskovima porodica vojnih lica ideš po kućama.

    Kapetan je mogao da im tražii podatke i onda po P.S. da ih prijavi vojno-bezbednonosnoj agenciji da ih ona malo cima.
  • u prolazu

    14.02.2018 12:26
    i za vlast i za opoziciju
    Kojim pravom uznemiravate građane zvoneći na vrata zbog vaših gluposti?
    Kojim pravom pitate da li će neko izaći na izbore? To je lično pravo a nikako obaveza!
    Kojim pravom pitate nekoga za koga će glasati? Po zakonu je glasanje tajno!

    Kojim onda pravom uopšte uznemiravate poštene ljude?
    Bilo šta što radite, pa makar se to zvala i anketa, nemate pravo!

    A postavlja se bitno pitanje:
    -Odakle vam spiskovi imena, matičnih brojeva, zaposlenja, socijalnog statusa... onima kojima kucate na vrata???

    Kažite pošteno koliko je tu zakona prekršeno i za šta bi vas trebalo tužiti!
    Je li ovo Severna Koreja i Veliki Vođa?

    Hajde dođite meni na vrata! Prvo ih zatvorim, a ako ste uporni onda sam i ja i počinjem da tučem svakog onoga ko me uznemirava na kućnom pragu!
    Verovatno ću ja odgovarati, ALI KO JE U PRAVU u ovoj "pravnoj državi"???

    Sve stranke sam vratio sa vrata, bile mi bliske ili ne, i vladajuće i "opozicione"... Bice opet isto, verovatno i gore, a vi hapsite ako morate.
    Kuća/stan je nepovrediv i od strane policije, bez odgovarajućeg naloga! Tako je po zakonu, osim ako direktno nekog ugrožavam ili predstavljam opasnost za okolinu!
    Baš me zanima kakve naloge imaju "anketari", ili sa kakvim su saznanjima o potencijalnoj pretnji došli!
    To su jedina pitanja koja im treba postaviti, posle oni krše zakon!

    Preseo vam sendvič! I dođite ako smete!
  • JovaNS

    14.02.2018 12:12
    Neverovatno
    Ušao u VERBALNI sukob? Alo bre, koji vam je djavo, nije ih fizički napao. Sad više ne smeš ništa da im kažeš ni u sopstvenom domu?
  • ex chapman

    14.02.2018 12:10
    pročitaj - proskitaj
    dovoljno je pročitati ovih nekoliko SNS komentara da bi se shvatila suština fašizma. ljudi, ako niste spremni da živite u fašističkoj državi i/ili niste spremni da se aktivno borite protiv fašizma (što podrazumeva svesno izlaganje sebe i svoje porodice raznim opasnostima) bežite odatle što dalje. glasajte nogama, što reče ona budala! nakon razočarenja posle "5. oktobra" ja sam shvatio da se za takvu državu i takav narod ne vredi žrtvovati! da protraćim život u bedi i sizifovskoj borbi za neke ideala? da nemam nikad porodicu da ih ne bi izlagao opasnosti? ili da ih svesno izlažem opasnosti boreći se... za šta? i za koga? dakle izbor postoji: prikloniti se fašistima ili se boriti protiv njih. treći izbor je pobeći iz tog gliba! četvrtog izbora nema...
  • limanac

    14.02.2018 12:03
    @Пера

    Ako ćemo iskreno, ovo je patent DS, koji su nazadnjaci proširili i usavršili. Takođe i sigurne glasove.

    Naravno, SNS čitav ovaj cirkus treba što pre poslati u istoriju, ali oni nisu izmislili čitavu priču.
  • Zakon je Zakon

    14.02.2018 11:59
    Pravda je spora
    E moj kapetane,

    Sada lepo uzmes Zakon o zastiti podataka o licnosti i lepo napises tuzbu.

  • Krle

    14.02.2018 11:53
    Kapetan vojske koja nije ni za k...c
  • EX DS

    14.02.2018 11:42
    @Pera
    Izvini ali nisi u pravu.
    VDV kampanju prva je uvela DS lično se sećam i učestvovao u njoj a SNS još nije bila ni osnovana. Ne pravdam ove ali to je još jedna dosledna stvar koju su uredno prepisali od DS unapredili i sprovode. Praktično sve ali sve je kopija bivšeg DS-a, bahatost, bezskurpuluoznost, lopovluk, nemar, glupost, medijski mrak .....
    Ništa novo samo prepisano i unapređeno.
  • jo

    14.02.2018 11:42
    Znanje
    @Blljana
    Šta zna GMO vadikav šta je čast i poštenje o kome pišeš.Pa da imate časti i poštenja ne bi se brukali i zvonili ljudima na vrata.Ja bi se pre od sramote ubio nego da opanačarim i lažem od vrata do vrata za bilo koju stranku
  • Kać

    14.02.2018 11:28
    Bas me interesuje da li ce se sada ministar vojni, uvek i svuda prisutni Vulin, sada oglasiti i koga ce braniti.
  • Zoka

    14.02.2018 11:21
    O čemu vi to...
    Da li ste vi gospođo Biljana svesni šta komentarišete? Nijedan policajac,ni vojnik,ni gradjanin Srbije ne treba da trpi nijednog stranačkog aktivistu ISPRED I NA SVOM POSEDU,bilo kakva da im je namera i to pise u svakom zakonu R.Srbije! E,posto danas vlaat prva ne postuje svoje gradjane,a time ni zakone...

  • Слободан

    14.02.2018 11:20
    чуј ти њега!

    @ SNS

    Какво бахато обраћање једне бахате (не)свести. Да није можда ова држава твоје власништво и власништво твоје странке? Много сте се разбахатили, високо полетели.
    Директно кршите законе и Устав ове земље у коју се дволично заклињете, штитите своје лоповчиће и сецикесе зарад мало сиће због које се продајете.

    Нико у овој земљи не сме и не може никоме наредити за кога ће и хоће ли уопште гласати!
    Сва ваша снага је у песници, и државу у своју песницу претварате. Почеле су директне присиле и изнуде. То вам је знак колико сте сигурни у своју снагу и аргументе.

    Дужност сваког савесног грађанина је да се одупре безумљу које свакодневно креирате.

  • Nikola

    14.02.2018 11:20
    Vojni kapetan uhapšen zbog suk
    Nemate prava da protestujete jer je kapetan napao i pretukao aktiviste SNS-a. Za to se mora odgovarati, a još gore je što je taj napadač na aktiviste kapetan po činu obrukao sebe i vojsku.
  • Jakov Prokopović

    14.02.2018 11:14
    Boj se ovna...
    Boj se ovna, boj se vučića, a kada ćeš živeti?
  • Boze

    14.02.2018 11:07
    To je prljavstina koja se nece moci izbrisati sa koze nikad, clanstvo u sns.u. Koliko god da se perete svako ce osetiti i fizicku, fiziolosku.. nelagodnost u vasem prisustvu, smrad nesnosan i ponavljam vecen smrad po kojem ce da smrde i vasa deca. Pa sretno vam bilo clanstvo i lupanje po vratima
  • marko

    14.02.2018 11:02
    Izdajnici
    Kapetana za predsednika a botove u logore
  • Bob

    14.02.2018 10:48
    Teletabisi
    Elem kad ta divna sns omladina proseta u belim mantilima pravi su teletabisi hahaha
  • LOL

    14.02.2018 10:48
    za Miroslav i Milosa B.
    Nema gradjanina ove zemje koji nije licno iskusio njiovo "kulturno"ispitivanje na vratima. Ima po koji snimak i na You tubu za one koji su imali luuudu srecu da se ne sretnu sa tom s...om. Bravo kapetane tuzi ih za sve pare g...na lopovska, nekulturna! A vi kere sendvicarske podvucite rep i lajte u svom dvoristu , barem dok vas sinteri ne pokupe!
  • Blljana

    14.02.2018 10:34
    častan poziv
    Biti oficir VJ je častan poziv. Ovaj kapetan je ukaljao uniformu i pokazao da mu nije mesto u Vojsci Srbije. Sramota je ono što je uraio. Ako ga politika ne zanima, mogao je da se zahvali stranačkim aktivistima i da lepo zatvori vrata a ne da ih fizički napada.
  • Пера

    14.02.2018 10:32
    Да
    ВДВ или од врата до врата је творевина СНС. У ову игру укључили су се и коалициони партнери .
    Праве се спискови станара или мештана ако су у питању села .
    Пре избора обично на пар дана креће се у обилазак и евидентирају се "сугурни " гласови. На дан избора оснива се изборни штаб и онда у акцију крећу телефони. Позивање и дозивање.
    И тако редом од избора за МЗ па до председничких
  • jo

    14.02.2018 10:27
    Potpis
    @Srbenda
    Pa potpiši se imenom i prezimenom pa onda kad budu izbori ti mi zakucaj na vrata stana pa ćeš videti šta je foliranje.Kad su bili izbori dobili ste rok od dva minuta da napustite zgradu a bežali ste po 3 stepenika napolje.Tako će biti i dalje.Evo prodje i 5 godina vlasti a još nijedan GMO vadikav mi nije odgovorio na pitanje.Koje godine je saznao da je granica u Iloku a ne Kavobagu
  • počelo je

    14.02.2018 10:27
    1938. - 2018.
    Kada su došli po...
  • dada

    14.02.2018 10:26
    aa
    Verovatno je uhapsen sa razlogom...
  • O skarednosti

    14.02.2018 10:21
    Konsterniran, ko zna koji put
    Ne smemo otvarati vrata aktivistima SNS partije jer rizikujemo hapšenje zbog nasilničkog ponašanja pri odbrani sopstvenog doma i ličnosti?
    Va\i li ovo samo ya naprednjake ili i ya sve partije?
    Partije imaju prednost kod Policije Srbije pri prijavama?
    Njima se vi[e veruje?
    Čemu glumljenje demokratije u ovoj državi,
    kada na rezultate izbora utiču želje stranih država?
  • JO

    14.02.2018 10:20
    Svi ste vi za lanac
    @ Kapetane...
    A taj beneficirani staž si mu dao ti sa svojim opančarima i čarapanima pa ga sad prozivaš.Svi su mislili da od slobe nema gore a dočekali ove preobučene patvijote i bivše vadikave.Čovek je u pravu vi ste rodjeni za go....vu motku preko ledja nizašta drugo
  • proka

    14.02.2018 10:17
    već viđeno
    tridesetih godina prošlog veka ( upečatljivo1934 pa nagore )
    obzirom da knjige (moja borba ) više nisu u modi , veliki vođa se trudi da svakodnevnim pojavljivanjem na " javnim servisima " u udarno vreme podseti o svojoj požrtvovanosti i brizi za nas u čemu mu nesebično pomažu ostrašćeni prvoborci , borci .....CI !!!!
  • C-3PO

    14.02.2018 10:15
    /
    @Pero
    Sta da ti razjasni kad ni on ne zna sta je hteo da kaze...klasicna Botina!!!
  • Podbarac

    14.02.2018 10:10
    Sve (im) po spisku
    Tortura Srpske neodgovorne stranke prelazi direktno na sistem od vrata do vrata.
  • Miloš B.

    14.02.2018 10:08
    Petokolonas
    Ako je kapetan, nije na ratištu da se iživljava nad omladinom koja mu je kulturno zakucala na vrata.
  • Pedja

    14.02.2018 10:03
    Sve ima granice
    Dobro je, ljudi počinju da se brane od terora. Bravo za kapetana.
  • rade

    14.02.2018 10:03
    Polako samo... nicija nije do zore gorela! Nece ni ova banda da hara do veka. Svemu dodje kraj, pa ce i tome.
  • Miroslav

    14.02.2018 10:01
    Srbenda
    Klasična nameštaljka. Sad je on kao fol žrtva. A napadao vređao hteo da bije sve redom. Nije bilo njegove porodice na spisku osim ako se nisu sami upisali.
    Srpska Vojvodina!
  • Pero

    14.02.2018 10:00
    @SNS
    Molim te razjasni mi svoj tok misli. Kako si stigao da zakljucka da je ovo sto se desilo ispravno? Objektivno gledano, zar ovaj dogadjan ne zvuci kao ogranicenje ljudskih prava i invazija privatnosti sugradjana?

    Necu da se vredjamo, samo me iskreno zanima druga strana i pokusavam da je razumem.
  • Gogi

    14.02.2018 09:41
    Zlo se širi u svim porama društva,kao karcinom,jedno pričaju drugo rade,treće misle,a važno im je svako selo i vlast,pa kako ne bi prestonica,,oni bi umrli da tamo ne pobede,a najbolji u istoriji i od postanka sveta...Od leta još vrše kampanju,smicalice,uposlile svakog znanog i neznanog,a i nemaju protivnike,opoziciju..jadno da jadnije ne može!
  • Nervirach

    14.02.2018 09:33
    Eee, a kada smo mi vojvodjani govorili kakvi su mi smo bili ovakvi, onakvi, fasisti... Eto vam sada. U vasim rukama je resenje pa vi vidite kako cete.
  • 1d5

    14.02.2018 09:24
    kako brzo policija reaguje kada neko udje u konflikt sa sns bandom. Da su tako brzi bili u Savamaloj, vec bi svi bili osudjeni i u zatvoru...
  • SNS

    14.02.2018 09:18
    Kapetane...
    Kapetane, Kapetane, pre nego što zalaješ upamti ko ti drži lanac! A sad nastavi da kevćeš na neprijatelje države i neistomišljenike i vostani u odbrani sistema u kom imaš beneficirani radni staž. Zaokruži kako ti je rečeno i ne sviraj mnogo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna