Autor: 021.rs

Info
14.02.2018.
09:35
Granična policija u saradnji sa Upravom carina zaplenila je na graničnom prelazu Kelebija više od 30 kilograma marihuane i uhapsila 36-ogodišnjeg Z.M. iz Rume i 21-ogodišnju A.M.D. iz Temerina.
  • Milovan Irkov

    17.02.2018 06:08
    Drcan 54
    Smrtne kazne za dilere drogom koji ubijaju nasu decu.
  • Novosadjan

    14.02.2018 19:43
    @ Nebojša
    Ne znam kakve Vi račune plaćate Nebojša, ali ja unazad preko 30 godina plaćam dimnačarinu JKP STAN iako živim u zgradi, grejem se preko toplane i nemam dimnjak u stanu.
    I ja i svi ostali Novosadjani.Odakle Vam ideja da će tu dimnačarinu da smisli Litvanac?
    Pa JKP STAN to naplaćuje otkad postoji.....
  • Nebojša

    14.02.2018 10:16
    Šarene laže
    Čovek pomisli joj kako je dobro što ih hvataju, a u stvari veoma je jasno da padaju po dogovorima bosova da se pokaže da i policija radi.
    Zna se ko su veliki bosovi ali njih niko ne dira, a zmija se tuče u glavu, ne po repu.
    Da država želi zaustavila bi građevinsku mafiju kojoj ne proverava poreklo novca i sve te pare od narkotika završavaju u poslovnim i stambenim zgradama, hotelima, restoranima,....
    Niko u ovoj državi ne proverava takvima prihode i rashode jer bi bilo veoma jasno da ne mogu da prave zgrade i kupuju hotele, motele, restorane,...
    Pa Joca Otašević je recimo bio uključen u zadnje velike projekte hotele u Srbiji. A takvih Joca ima na desetine i oni tako polagano dok svi ćute postaju gospodari Srbije, a političari se bacaju na javno privatna partnerstva gde opljačkane pare zavšavaju u nekakvim stranim kompanijama i ond aćemo im mi plaćati nepostojeće usluge a cene komunalnih usluga će nebu pod oblake u narednih 3 do 4 godine.
    Dva primera, jedan je deponija u Vinči gde će se svake godine 50 miliona evra plaćati 38+12, za preradu otpada, a da smo sami radili investicija bi bila 180 miliona evra.
    Imamo i JKP Stan, gde će i taj tzv Litvanac koji je maska samo za tzv stanog investitora naplaćivati dimničarinu koja se inače i ne radi, a naplaćuje se i onima i koji nemaju dimnjake.
    A vi samo glavu u pesak i ćutite. A sve pare su tu od DROGE i od JAVNIH NABAVKI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna