Autor: Beta

Info
18.02.2018.
11:24 > 10:32
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar podržao je tužbu roditelja i stručnjaka koja je podneta protiv osoba koje su javno promovisale antivakcinalne stavove.
  • Deana

    19.02.2018 13:03
    OJ,MINISTRE!!!!
    Sram Vas bilo,ministre!!!Da li ćete ikada pogledati u oči decu i roditelje koje je vakcina oštetila za ceo život u 21.veku a to nije moralo da se dogodi,da smo samo malo razumniji,savesniji i pametniji i da tu mandatornu vakcinaciju preinačimo u preporučenu, dok konačno ne progledamo i ne shvatimo zašto imamo toliko oštećene dece danas???Dok, konačno ne shvatimo da moramo biti savesniji i odgovorniji po pitanju imunizacije,jer nismo svi mi isti i ne smemo svi sve da primamo,znate???Epidemije dečijih bolesti vidimo a realno ih nema ali zato epidemije leukemije,autizma,kancera,dijabetesa....kod dece ne vidimo ili ne želimo da vidimo????Ma,ne mi "ne znamo" zašto su nam deca sve bolesnija!!! SLEPI KOD OČIJU!!!Mandatorna vakcinacija je zlo zbog kog i izbijaju i tek će izbijati, (ako se ne uzmete u pamet i ne saslušate ,bez predrasuda svoje kolege lekare neistomišljenike)sve ove mutirane epidemije nanovo.Skupo nas košta neznanje!!!Dok se vi gospodo osvestite,svako drugo dete će imati po neki problem ,nažalost. Deca su u pitanju!!! Srbijo, PROBUDI SE!!!
  • ticroo

    18.02.2018 15:59
    ŠtaNi
    Evo, Krle, da ti ja objasnim kako nevakcinisana deca ugrožavaju ostalu decu. I tebi i ostalim tupavim zagovornicima tzv. alternativne medicine i inih vradžbina: prvu vakcinu (protiv tuberkuloze) deca dobijaju već u porodilištu. Drugu, protiv hepatitisa B, primaju u tri doze - nultog dana, sa mesec dana i sa šest meseci. Sa dva meseca dete se vakciniše protiv difterije, tetanusa i velikog kašlja (tri doze u razmaku od šest nedelja). Sa godinu dana vakcinišu se protiv boginja, zaušaka i rubeola. Da ne dužim: DOK NE DOĐE DO VAKCINACIJE DETE JE PODLOŽNO NAVEDENIM BOLESTIMA. Eto, tako tvoje nevakcinisano dete ugražava moje, a ti, u svojoj gluposti, bivaš isti zlotvor kao i oni koji su ti usadili anti-vakserske ideje u glavu radi lične finansijske dobiti.
  • @Jednorog

    18.02.2018 15:03
    Ne lupetaj, vakcinisani ne dobijaju morbile.
  • Posmatrač

    18.02.2018 15:03
    Iz komentara se vidi da se naci-anti-vakci lobi se ne smiruje... iako je broj obolelih od sekundarnih bolesti i nekoliko smrtnih slučajeva mnogo gora stvar nego molobrojni i izolovani slučajevi burnih reakkcija na vakcinu.

    Slično, da li će neko da presavije tabak i da tuži lobi "narkomani-dileri" koji se, uz pomoć nekih estradnih poslenika, zalaže za legalizaciju kanabisa?
  • polako polako

    18.02.2018 13:20
    Tužba nije presuda. Neka ministar ne radi posao sudija. Posebno ne onih iz Strazbura gde će ovo defininitivno završiti.
    Tokom suđenja spor može da izgubi upravo onaj ko je tužbu inicirao, a zatim da fasuje kontratužbu i odgovara i materijalno i krivično.

  • krle

    18.02.2018 13:17
    To je zato što ti, ministre, nikad nećeš pogledati u oči roditelje i decu koja su nastradala zbog posledica vakcine ili nesavesnog lečenja. I odgovori, kako nevakcinisano dete ugrožava vakcinisano?
  • једнорог

    18.02.2018 12:45
    Ко производи вакцине? Ко заиста производи вакцине? Шта садрже вакцине? Шта заиста садрже вакцине? Како је могуће да морбиле добијају и они који су вакцинисани?
  • lalos

    18.02.2018 12:02
    pitanja
    Cini se da je po Ustavu nemoguca kolektivna tuzba (tako drzava prvenstveno stiti svoje interese).
    Drugo, kako je moguce da u Srbiji od upale pluca umiru mlade osobe u punoj zivotnoj snazi ?
    Od morbila se potpuni imunitet stice samo kada se preleze u decijem dobu, zato se i zovu decija bolest !
    I bio bi red da nas obavesti i sta je sa epidemijom gripe, koja je svuda a skoro se nista o tome ne govori, a zna se da su posledice teske, posebno za starije i one sa hronicnim bolestima.
  • o ministre

    18.02.2018 11:53
    a zahvsljujuci ovoj histericnoj vakcinaciji MMR ko zna cijom i za koji DNK a ne nasom, jer vama politikantima Torlak i Galenika nisu godili, sad krecu i zauske i to i kod vakcinisane dece
    Ziv ti bio...
  • ovdasnji

    18.02.2018 11:29
    samo ti ćuti !!!mesto da si u mišjoj rupi il u zabeli , ti se jos javljaš , doktore smrti !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna