Autor: N1

Info
18.02.2018.
20:19
Imenima poznatih ličnosti u poslednje vreme uglavnom se krste avioni, ali u ne tako davnoj prošlosti i lokomotive su imale svoje nadimke.
  • mrdr

    19.02.2018 10:29
    ...
    @Brana žale svi normalni ljudi, ali mi jesmo najviše izgubili i imamo za čime žaliti. Kada će Beograd ponovo biti glavni grad države od 20 miliona stanovnika koji koriste srpski jezik? Umereni i razumni Ante Marković koji je hteo sačuvati SFRJ je bio "hrvat i ustaša", nije nam valjao, rulja je sledila Miloševića, koji je hteo da izveze svoj haos i vladavinu kriminalnog klana u sve republike. Ko ne bi hteo od toga da pobegne?! Svi su pobegli! Zato sada imamo prave ustašoide na čelu hrvatske. Sada umesto "zločinca" Ibrahima Rugove koji je bio pesnik može da se ide u koaliciju i sa koljačem i narko dilerom Haradinajem?! Nije lako suočiti se sa tim, ali zlo je krenulo od nas i žestoko nam se obilo o glavu. Mi smo izašli iz sukoba kao najveće žrtve, ali nismo se ni malo opametili. I dalje biramo najgore među nama da nas vode.
  • EvoOvako

    19.02.2018 09:25
    Ulaganje
    U tu prugu se ulagalo - elektrifikacija i slično. Igrom slučaja, ali kada su, za to vreme, ozbiljna ulaganja rađena, rađena su prvo u SR Hrvatskoj, a kada je došlo vreme da se isto to uradi u SRB, počeo je rat.
    Nemojmo odmah po državi pljuvati. Budimo realni, svaki narod zaslužuje svog lidera.
    Narod ceo izbegne sa svoje teritorije - i vlada i vojska i narod i kralj, i posle svega vaskrsne i oslobodi celu Otadžbinu i, onda baš poput Drinske divizije ujaše u Split, Rijeku, pa umesto da uzme što je svoje udruži se sa poraženim neprijateljom, pa nakon cca 30 godina isti taj neprijatelj pobije više pripadnika tog naroda, nego li su pobili Hitler i Nemci i taj narod se opet udruži sa neprijateljem i posle toga taj neprijatelj i treći put proteruje, ubija i siluje taj narod i slavi dan kada su ga najbesomučnije protetika i ubijali. Jedan takav narod je prilično debilan ili ima sebične lidere. Obzirom da je taj narod dao Tesli, Milankovića, Pupine i mnoge - čisto sumnjam da je narod debilan. Ipak su lideri.
  • Vlada

    19.02.2018 08:51
    ---
    Balkan, tehnološki, ideološki i duhovno je u vremenu prve industrijske revolucije. XVIII vek!
  • Brana

    19.02.2018 06:35
    Samo srbi zale
    @mrdr
    Mislim da se hrvatska razdvojila od sfrj. Imam utisak da nece nesto da zive s nama. Cak slave i dan proterivanja srba.
  • mrdr

    18.02.2018 23:32
    pobeda kriminalaca
    prokleti bili oni koji su nas razdvojili i udaljili, koji nisu u stanju ni da okreče ono što im je ostavljeno!
  • Dejan

    18.02.2018 22:07
    Da se u tu prugu ulozilo onoliko koliko je Brena ulozila u plasticnu hirurgiju, tuda bi sad u najmanju ruku saobracao Maglev!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna