Autor: Blic

Info
19.02.2018.
09:16
I pored najava nadležnih da bi uniforme trebalo da zažive u svim osnovnim školama do septembra 2019. godine, uvođenje jednoobraznog odevanja u škole ide veoma sporo.
  • LOL

    19.02.2018 15:56
    za Dušan Savić
    U Italiji su cene takve pošto predpostavljam da i država učestvuje u plaćanju kod nas je kao i sve i ova tema apsolutno nerealno. Za prsluk od platna kao i higijeničarke što nose je ponuđena cena od 12 e , gde je ostalo?Kao da ih LV proizvodi.
  • Dusan Savic

    19.02.2018 12:19
    U italiji cena kompleta za djake je od 3 do 8 e. Za Devojcice ide Suknjica plavi dzemperic i bela kosulica. Dok kod decaka ide plave pantalonice plavi dzemperic i bela kosulja. Cena zavisi od uzrasta u koji razred dete ide. U svim prodavnicama i marketima je ista cena.
  • ggg

    19.02.2018 11:48
    BESPLATNO ŠKOLOVANJE! - ja tu ne vidim ništa besplatno- prvi roditeljski je za nabrajanje za šta sve trebaju pare- bar knjige neka država obezbedi deci ili da se da sa popustom - gde je sve ostalo: sveske, pribor, užina, ručak u boravku(mada je to još najjeftinije)- izleti su sramno skupi i ekskurzije- tu treba uštedeti i biće i za uniforme
  • Šareni sistem

    19.02.2018 09:58
    ministra prosvete Šarčevića
    Šokantno!
    Nemaju novca ni roditelji ni država... Iznenađen sam!
    Vučić kaže da nam jako dobro ide, pa zastane da udahne i izdahne duboko dok gleda u daljinu, i da nam plate rastu u našol lepoj zemlji.

    A u školama nediscipilna, nasilje, "lekovita marihuana"(neka se deca malo opuste, bolje nego cigare... tako kažu...nema veze što se navikavaju na uzimanje opojnih "supstanci") i razne pilule, bez reda, programa, neplaćeni i poniženi profesori, direktori preko veze, zaposleni preko veze, privilegije, u nekim školama nema WC, neke tek sada dobijaju septičke jame u 2018. godini!!!

    ...Lista duga, problema mnogo. Ministar drzak, kada daje odgovore ili nipodaštava ili na vršnjačko nasilje kaže: "Ovom učeniku na čelu piše muči me". Važno je da on i ortaci imaju privatnu školu, odnosno škole i fakultete.
  • V

    19.02.2018 09:54
    Ovo sa uniformama je bio jedan od mnogobrojnih spinova ovih nesposobnjakovica na vlasti.

    Nametnuta "tema" na koju se trosi silno vreme i resursi, da se ima privid da se nesto kao radi, a sve bez pravog plana, zasto i kako. Dok se u pozadini silni novac trosi nenamenski i netransparentno.
    Zamislite samo koliko skola u Srbiji ima; pa koliko je je sastanaka na tu temu odrzano, pa koliko je anketnih listica stampano, pa obradjeno, pa poslato, itd itd...

    Izadjite na izbore kad god da budu, i oterajmo ih vec jednom!
  • Wolf 359

    19.02.2018 09:54
    Nemojte brinuti...Neko od bag.e ce vec naci nacina da odradi `tender` i,naravno,da se `ugradi`...
  • JovaNS

    19.02.2018 09:24
    Ha
    Ne treba da ide nikako, zato što je to veoma loša ideja. Samo su napravili priliku sebi da se ugrade i nastavili da je guraju. Preko 80% roditelja u nekim školama je protiv uvodjenja, u većini je preko 50% protiv uvodjenja. A oni su napravili da moraju sve škole da uvedu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna