Autor: Novosti

Info
20.02.2018.
09:44
Četrdesetogodišnji S.K. iz Grocke uhapšen je zbog više krađa imovine "Železnica Srbije".
  • Jogi Letač

    20.02.2018 15:59
    Kakva bre materijalna šteta? Optužba treba da glasi: ugrožavanje života ljudi i treba da sledi krivična prijava!
  • Masinovodja

    20.02.2018 13:12
    Gde su cuvari pruge koji cuvaju od ovakvih stvari da ih ima nebi se ovako kralo!
  • Milan

    20.02.2018 12:52
    RESENJE KAO U ITALIJI
    Italijani su taj problem resili za 24 sata. Zakonom su proglasili sva ta dela, odnosno nedela, kao teroristicki akt. Lopovi i oni koji odkupljuju od lopova su kaznjavani, od visegodisnje kazen zatvorom, do dozivotne robije! I, sada vise tih problema uopste nema! I nasa Vlada treba da donese ovakav zakon, a ne da nekog tipcinu ili tipcine, a i odkupljivace, kaznjava sa nekoliko hiljada dinara, a oni opet haraju i ugrozavaju drugima zivote i imovinu drzave!
  • Roksa

    20.02.2018 12:09
    Stručnost =0
    Ko čuva železničku imovinu ? Zašto se ništa ne radi po pitanju zaštite pruge i imovine ? Odgovornost tražimo, mi građani plaćam železnicu, preko poreza, da bude bezbedna i sigurna, ko je odgovoran za ovakve stvari, pa naravno generalni direktor i njegovi saradnici !
  • wnj

    20.02.2018 10:22
    Ko je ovde lud, a ko glup? Baciti i lopova i one koji nisu ništa učinili da ga zaustave posle prvog puta u zatvor na duže. U Mađarskoj '90tih godina ekipa roma je digla da li kablove ili neke električne uređaje sa nekog pružnog prelaza, da bi nakon toga tu voz pokupio autobus sa decom, ekspresno su nađeni, pohapšeni i osuđeni na duže, što je kao lekcija poslužilo da stanu sve slične krađe po Mađarskoj.
    ...imamo mi još da učimo, a severne komšije bi mogle biti odličan primer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna