Autor: Beta

Info
22.02.2018.
17:08 > 17:20
Senat Kragujevačkog univerziteta jednoglasno je podržao kandidaturu sadašnjeg rektora Nebojše Arsenijevića za novi rektorski mandat.
  • JO

    23.02.2018 08:07
    Čuveni
    To je taj čuveni kragujevački bastion obrazovanja koji je onomad u svojoj maloprodaji iznedrio i diplome podario za svaku osobu koja nije moglo da položi bilo gde.Naravno na sudu nije dokazano ništa je kako ćeš sam sebe osuditi zar ne
  • Miki

    23.02.2018 03:48
    Škola
    Isto tako pokrajinska vlada podržava nezakonitosti u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu.
  • rade

    22.02.2018 22:16
    Bezite ljudi odavde, nema ovde zivota medju varalicama i kriminalcima!
  • Svetolik

    22.02.2018 21:07
    Zemlja cuda
    Ma setite se samo one "Spasilde" i njene zgrade na Bulevaru...koja je morala da porusi par spratova jer to nije "po urbanistickim pravilima". A sad pogledajte visinu nove zgrade koja samo sto nije zavrsena. Ima visinu bar cetiri ondasnje Spasilde. I sada je sve ok i "po urbsnistickim pravilima".
    Tako je i ovo u Kragujevcu, a isto je i na svim Univerzitetima u zemlji. Korupcija, nepotizam, ja tebi - ti meni ... Nema tog ministarstva koje moze njima stati na kraj. Pri tom ih stiti drzava kroz tzv. autonomiju... Sve smo to mi trazili verujuci u bolje. E pa sada samo mozemo da gledamo i da se cudu cudimo.
  • Novosadjan

    22.02.2018 20:17
    To znaci samo jedno vecina profesora je kao ovaj ili jos gora neka me neko razuveri
  • Vesna

    22.02.2018 20:09
    Nsta nije slucajno
    U upustenoj zemlji ,unustenog sistema vrednosti nista ne moze normalno funkcionisati:
    Bivsi Predsednik sa laznom diplomom i divljom gradnjom,ministri sa plagiranim doktoratima , tetkama u Kanadi,koferima i Bananama...bahati i krivicno osudjivani predsednici opstina,afere sa kupovinom ispita,Parovi ,Farme , afere sa sa svestenim licima,lazna borba protiv korupcije,bleferaj ,populizam,prostakluk u Skupstini.....To je tuzna slika zemlje u kojoj zivimo u kojoj nas je sve manje jer mladi i pametni odlaze, a stari koji ostaju ne mogu da radjaju decu.
  • Klasik moderne

    22.02.2018 19:41
    srpske književnosti
    Srpska klasika

    Prvo haos, vesti, postoji žestoka i drska prevara. Prevara je uvreda za civilizovan svet, beskrupulozna, moral ne postoji, samo grabljenje koristi. Akter je prefrigana džukela. Zatim, eto, kao preduzima se nešto, a to je ustvari ucena od strane nekih koji su namirisali da mogu da izvuku korist od tog prevaranta jer je trenutno u lošoj poziciji. I ti su prefrigane džukele, ali oni ćute i kriju se, čekaju šansu. Zatim tišina... Dan D... dan odluke. Čekaju se neke posledice, neki boljitak, bilo šta. Kad ono: vest da sve ide dalje, ili kao "ne mogu oni tu ništa", ili pojela maca. Ili možda neka nova fraza ili objašnjenje. A ustvari - pao dogovor. Prvi prevarant se nagodio, drugim prevarantima pomogao i uradio šta treba, tako da su sada svi zadovoljni. Naravno, sve to se ne dešava u privatnim kancelarijama, kućama i sličnom. Negu tamo gde drugi plaćaju račune dok se ti bahatiš i pališ kako si pametan što si razradio šemu.

    Setite se samo Šapića i one situacije sa nekim nelegalnim restoranom/kafićem na NBG. Pretio, kao zna ko je zlikovac. Pa stigli da ga ruše, ali ustvari skinuli dva prozora na spratu. Tako stajalo... čeka se odgovor, Šapić reketira. Tišina... ništa... nastavlja se tiho dalje, dogovor pao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna