Autor: 013info.rs

Info
12.03.2018.
09:08 > 20:44
Grad Pančevo je prošle godine zakupio od Srpske pravoslavne crkve Svetosavski dom, koji je ranije bio poznat kao Studentski dom.
  • "Gradjanin-škola-

    13.03.2018 08:39
    crkva-država"
    Zašto država isto tako neće da zameni imovinu gde je ona na mom placu izgradila školu, za neku drugu koju poseduje, već hoće da mi u sedam godina isplati 15% od procenjene vrednosti moje imovine?
  • Vlada

    13.03.2018 08:16
    ---
    Pogledajte "razumevanje" crkve za legendarno mesto, čardu "Na kraj sveta" iz Arkanja kraj Kovilja. Crkva je srušila bagerima, u inat svima i ironično saopštila da će da napravi veću, lepšu i bolju čardu. Pogledajte vozni park crkve o kojoj ovde pričamo i biće vam svima jasno kakva dela možemo od njih da očekujemo. Čak ni ono što propovedaju više nema smisla, a dela su im slična onima koje čine vlasti - mafijaška. Srebroljublje im je svima pomutilo umove. Nije džabe komunistima crkva bila trn u oku. Današnja vlast rehabilituje zločince i crkvu, pa šta da očekujemo nego povratak zla, na mala i velika vrata.
  • Drndara

    13.03.2018 08:08
    A kako bi bilo da crkva počne da plaća porez na promet i nekretnine? I da popovi sami sebi uplaćuju zdrvstveno i penziono osiguranje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna