Autor: Pištaljka

Info
13.03.2018.
13:12
Vlada Srbije u poslednje dve godine otpisala je 276 miliona dinara poreskog i kreditnog duga Institutu za rudarstvo i metalurgiju (IRM) u Boru iako je 2015. i 2016. godine ta naučna ustanova imala dobit od 57 miliona dinara, redovno isplaćivala zarade zaposlenima i obnavljala vozni park koji danas ima 30 automobila.
  • Blade

    17.03.2018 10:50
    Srbija,nekome majka a nekome..
    Sednes i pocnes da razmisljas:oprosteno 300 mil duga,vodja navijaca za razbijanje glave dobio nanogvicu,Zabac na slobodi a osumnjicen za ubistvo,Dacic snimljen sa koferom i Misom Bananom a danas ministar,subvencije strancima dok domaci propadaju,gradonacelnik Subotice pretio betonskim cizmama a i dalje radi isti posao,silovatelj i pedofil osudjen na dve godine,porodilje dobijaju otkaze,Ceca platila nanogvicu i keš,nema krivaca za diskoteku Kontrast i za 6 stradalih,nema odgovornih za novu autobusku stanicu u NS,Karicu zastareo slucaj,Miri Markovic zastareo slucaj i gomila slicnih stvari godinama u nazad,a onda nasuprot toga:otisla u zatvor jer je muzevo oruzje predala posle sahrane a istekao rok,iseljena porodica u NS,iseljena porodica u Bg,prodata kuca na aukciji zbog 2000e,zivi sa 5-oro dece bez struje zbog duga od 15000 din,dobila otkaz u Juri jer se razbolela,uhapsena baka zbog prodaje cveca ispred pijace,novi nameti za gradjane u vidu poreza,u vidu registracije auta,obesio se u Gosi,direktor uhvacen u proneveri i umesto u zatvoru on zavrsi na drugom radnom mestu,izvrsitelj za dug od 1600 din naplati sebi nagradu od 16000 din,izvrsitelj prisvajao sebi novac koji je oduzimao od gradjana za informatiku i nije prebacivao na njihov racun a gradjani moraju dva puta da placaju a on na slobodi i dalje...Itd itd itd...Pa sesti i plakati u kakvoj zemlji zivimo,a sve pocevsi od prvih politicara i Milosevica i preko svih ostalih do dana danasnjeg...
  • Dr Miggyy

    15.03.2018 11:05
    MULJANJE MULJATORA?
    U 2017. godini u "bunar" javnih i državnih firmi je ubačena čitava milijarda eura. U "Institutu rudarstva i metalurgije IRM" u Boru obačena (oprostena) su trista miliona dinara na ime poreza i dugovanja. Ovo ne bi bilo tužno da RTB Bor ne angažuje druge firme sa nižim autoritetom I kapacitetom, a za IRM porta RTB Bor je zaključana, jer je tako hteo čelnik Spaskovski. Možda je osoblje IRM ružno, a što su pametnije od njega to im je mana. Sada bar znaju penzosi gde im ide oteta penzija, a to ΛV niti čuo, niti zna?
  • BORKA

    13.03.2018 15:07
    RADNICI NEMAJU NI 30.000,00 PLATU, A ZATO "STRUČNJACI" NA TZV.PROJEKTIMA I PO 200.000,00.A O BROJU AUTOMOBILA DA SE I NE PRIČA.
  • Bili Piton

    13.03.2018 14:53
    Porez je za budale
    U tekstu je navedeno samo par primera. Koliko je vlast, i DS i SNS dala drzavnim gubitasima tipa Simpo, RTB Bor i drugima? Koliko fantomskih radnih mesta na budzetu, koliko projekata sa ugradjivanjem podobnih?
    Koliko je to fendovanih nesrecnika koji nisu imali od cega da plate dugove? Koliko je to u nezakonito umanjenim penzijama i platama?
    Zasto placati poreze i doprinose na plate u astronomskim iznosima? Zasto placati sve ostale poreze? Da bi oni na vlasti mogli da se bahate?
  • Vasić

    13.03.2018 14:39
    Travestija
    Nadam se da onaj čovek što je jedini stanovnik sela kod Kuršumlije, a koji ide u zatvor zbog neregistrovane prikolice kojom je vozio seno da preživi, ne čita sada ovo.
  • Nervirach

    13.03.2018 13:25
    Pa onda otpisujte i privatnim licima, ali samo sirotinji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna