Autor: Novosti

Info
14.03.2018.
19:56 > 20:25
Posle reakcije javnosti i potpisivanja peticije koju su inicirali ekolozi protiv izgradnje pogona za sterilizaciju medicinskog otpada u Rumi, predsednik Opštine Slađan Mančić, umiruje građane tvrdeći da razloga za brigu nema.
  • Ruma

    15.03.2018 05:49
    Laž
    Ajd ne la*i! Koga briga da li nas neko truje ili ne? Biće izgređeno bez ikakvog elaborata i kasnije provere. Mi smo zemlja za otpade svi ostalih "investitora". Ni domaći otpad niste rešili, ima ga svuda, isplivava svakim danom novi i nikom ništa. Razmišljate li vi da to i vas truje i vašu decu podjednako kao i ostatak Srbije?
  • Rumljanka

    14.03.2018 23:29
    Vidim da ste se za ovu temu odlucili tek sada kad je "prvi covek Rume" dao svoju rec. A kad ste objavljivali clanak iz lista "Danas" i sami vrlo dobro znate sta se desilo u Staroj Pazovi i da je to stvarno bilo, niko od vas nije vise istrazivao. Nego sada kada su gradjani pokrenuli peticiju i brinu se za svoje zdravlje onda se oglasi "GOSPODIN" pa hajde to da objavimo.
    Nama ne moze da zamaze oci, iako smo manjina i niko nije stranacki opredeljen niti ima bilo ko od gradjana finansijku podrsku sto se za tog istog "GOSPODINA" ne moze reci. Prvi put kad su ga pitali nije nista znao o toj firmi, citiram "Mi smo samo iznajmili zemljiste, ne znamo sta ce biti tamo" a ovih dana se promenilo pa je gle cuda saznao "da ce se taj otpad sredjivati, sterilizovati i izvoziti u Kinu"... ma gle cuda!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna