Autor: Novosti

Info
17.03.2018.
22:40
Svi video-nadzori osnovnih i srednjih škola u Čačku biće umreženi i tako će policija pratiti dešavanja u obrazovnim ustanovama i njihovom okruženju.
  • Jamir Misko

    18.03.2018 05:59
    Detelinara
    Kako ste naivni pa ovo je opet jedna od igranki ovih sto prodaju kamere. Sa kamere nemozes pokriti million kutova i sakrivenih delova skole tako da je to bacanje para bezveze.
    Pa nisu valjda toliko glupi da pred kamerama diluju. Odite pohapsite ih svima i dilerima smrtne kazne ili dozivotni zatvor pa da vidis kako ce se smanjiti kad ih sjedne jedno 3000 u zatvor.
    Decu ubijaju preko raznih dilera kojima daju 500 eura crni Audi i sad su oni frajeri. KOliko je policajaca umesano to niko nezna kao fol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna