Autor: Politika

Info
18.03.2018.
09:24
Nacrt zakona o naknadama predviđa da se iz cene goriva pokrivaju naknade za biogorivo i energetsku efikasnost od ukupno 25 para po litru.
  • RVosha

    19.03.2018 07:34
    Smrdija
    PatriJote negoduju .
  • Marko

    18.03.2018 20:03
    @aleksandar
    "Само с.р. по "Смрдији, Спрдији,.." а та земља их је бесплатно и школовала и лечила,..."

    ...da bi ih prodavala kao jeftinu nekvalifikovanu radnu snagu, otimala im pola plate koja u 80% slučajeva nije ni trećina evropske, gurala ih u korupciju... mani me duga izrabljivačkoj Smrdiji.
  • Александар

    18.03.2018 15:08
    ГастоЗи
    Овима што сваког дана напуштају земљу или су је већ напустили прво на граници наплатити трошкове школовања, субвенционисане вртиће,... и све што су добили бесплатно или за мале паре па нека онда иду где им је воља. Само с.р. по "Смрдији, Спрдији,.." а та земља их је бесплатно и школовала и лечила,... и за ситне паре чувала по вртићима, превозила по градовима,... С.р.т. по странкама, политичарима, тајкунима,... али не дирајте народ и државу... Хтели сте демократију, ето вам је, ето вам и АВ, и Тома диплома, и Манекен, и О'ЂилаС, и Црвени Војвода, и Мишко, и Беко, и МК 3 евра, и Чанак, и вечни Расим,... све су вам то продукти демонократије...
  • @Rade

    18.03.2018 14:18
    Vazno da tebe ovde vlastodrsci pitaju za misljenje... A protiv cega da protestuje u Kanadi, kad zivi ko bubreg u loju? Da li ti imas ikakvu predstavu koliko se lepo zivi u uredjenim zemljama gde nema korupcije, gde nema straha za opstanak, neizvesnosti, zla koje se neguje, nego u atmosferi mira, zasticenosti i pravde?
  • PetarPP

    18.03.2018 13:31
    @Nervirach
    Premalo je onih koji vole svoju zemlju, a previše mrzitelja kakav si ti i gorih, te živimo ovako kako živimo.
  • Rade

    18.03.2018 13:03
    @toronto
    Mislis li ti druze da si svu pamet popio sto si u Kanadi .Pitam se znas li koliko i za sta placas porez tamo mozda i znas al te niko nepita za misljenje svidja li ti se to ili ne sto ne odes tamo na ulicu i protestvujes za poreze i dadzbine nego pametujes .
  • Toronto

    18.03.2018 12:35
    :)
    Kasno ste sve ukapirali....prekasno!94.god sam otisao u Kanadu.imao sam 19 god.još tada je sve smrdilo u zemlji...prva godina bila teška,ali opet lakša nego u smrdiji.svaka naredna sve lakša.ponekad dođem na neki naš portal,pa vama sve gore.zaslužili ste.narod je kriv!!!dobio šta je zaslužio.ovde je super.sve smišljeno,korektno,pravedno.po zaslugama.sad znam gde ću i kada na godišnji odmor do godine.ne mešta se politika ili neka stranka u bilo šta.kad budete voleli i poštovali sebe,krenuće vam.do tada ćete biti robovi.sasvim zasluženo.poz :)
  • neko

    18.03.2018 11:42
    za VB
    Kad budes znao da mi objasnis sta je drzava i sta treba da predstavlja, onda nesto napisi... U zemlji Srbiji drzava je parazit koji se hrani na gradjanima, a sve na korist kriminalaca i "biznismena", nikada u zemlji Srbiji drzava nije radila na korist svojih gradjana...
  • markoni

    18.03.2018 11:31
    VB
    Zašto da neide,zašto bilo ko da neide jesmo mi krivi što je zemlja ovakva zašto mi da snosimo posledice tuđeg nemara i krađe ? Isti ti koji ti sad sede gore su milioneri a od mene traže da se žrtvujem,da sopstvenu decu dajem njima u roblje da bi bili još bogatiji.E zato treba da ide,a i ja ću ako bog da uskoro.I svi koji mogu treba da idu,a ti gini za gospodare !
  • Nervirach

    18.03.2018 11:17
    PatriJote, jos se ljutite kada se kaza Sprdija, Smrdija...Vratile se devedesete, ne moze svaka susa da vozi kola, mora da se zna ko je clan. Koja slucajnost pa ti su opet na vlasti. E zuti, zuti sve ste zasrali. Al sve. Vi ste ove vaskrsli i jos tapsali na manekenova bulaznjanja po stalama.
  • VB

    18.03.2018 10:57
    Idite
    @Djuja 18.03.2018 • 10:02
    Sreca
    Sreca pa za koji mesec se selim iz srbije u Nemacku

    Djuro, dao Bog da ti i takvi kao ti odete, ne za koji mesec, nego ovog momenta.
    Zbog takvih, koje bole uvo za sopstvenu drzavu u kojoj su rodjeni, i koji samo znaju da pobegnu kad je tesko, u ovoj zemlji i ne moze da se promeni ovaj nakaradni sistem i sramotna vlast.
    p.s.
    Sretan ti put.
  • Savo

    18.03.2018 10:39
    Vosav
    Jesu to nove mere za povecanje nataliteta?Bogami,ovo ce nas razmnoziti,samo sto ce nam svima biti isti otac,izgleda:-)
  • :/

    18.03.2018 10:37
    -
    Samo deri.
    Ja vec vozim mnogo manje nego ranije, a verujem i mnogo ljudi isto tako.
    Svi vec godinama sipaju za 1000 dinara, pa koliko god to bilo.
    Ne znam ko ce vam puniti budzet ako ovako nastavite.
    Po gradu se krecem peske, jer necu da placam ni onaj, sada budjavi, gsp koji je ranije bio dobar.
    Ne dam vam ni dinar vise nego sto apsolutno moram.
    Benzin 144.5 bre! Niste normalni.
    Kada je svuda u svetu palo gorivo ispod 1 evro, kod nas je cena bila najniza 120 dinara i odmah je otisla nazad gore, cim je porasla cena nafte za cent po barelu.
  • vozač

    18.03.2018 10:28
    Mislim da se nažalost visoka politika i gostrateski interesi moćnika prelamaju preko nas potrošača u Srbiji, odnosno preko cene goriva. Kako ? Vrlo je prosto i očigledno...NIS kao vodeći operater i preradjivač nafte u Srbiji u ruskom je i to državnom vlasništvu a suprotni tabor, perfidno preko MMF-a i Svetske banke,sračunatom akciznom politikom pokušava da ih uruši, smanji im obim posla,promet, odnosno smanji profitabilnost. Mi potrošači smo tu kolateralna šteta...
  • Koriolan

    18.03.2018 10:26
    Alisa u zemlji Srbiji
    Otkad se to otimačini, haraču, pljački, razbojništvu, ratnom plenu - poetsko-pesnički tepa "naknada za biogorivo i energetsku efikasnost"? Sve to ide na račune Braće Dalton, Hromog Dabe, Fantoma iz opere, Džokera, Gargamela, Ivice i Marice, Alise u zemlji Srbiji... i Pere Ždere. Ovo je valjda jedina zemlja u kojoj podjednako građani mrze svoju državu a država još više svoje građane. Nisam konsterniran, ni frustriran zbog toga. Samo sam "snjonjen".
  • Mula Jusuf

    18.03.2018 10:14
    Neka, neka šiba moj dragi NIS, samo neka šiba.
  • Djuja

    18.03.2018 10:02
    Sreca
    Sreca pa za koji mesec se selim iz srbije u Nemacku
  • Jaja

    18.03.2018 09:42
    Bilo nam je super pod turcima... das im 1/10 od svega i zena prve bracne noci i to je to.

    Nama Srbija uzimo 70% od plate, pa 20% od svega sto kupimo pa nas potkrada na gorivu itd...

    A da ne pricam da mene siluje kad god treba sa imam kontakt sa nekok njenom sluzbom (katastar, policija, zdravstvo, sudstvo, itd...).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna