Info
03.04.2018.
09:58
Puna dobit konačnom izgradnjom novog mosta na Dunavu kod Novog Sada ostvariće se jedino ako se proširi mreža domaćih i stranih železničkih linija, te znatnije uveća transport robe i prevoza putnika.
  • Zike

    04.04.2018 08:15
    Svaka čast na jako dobrom tekstu koji pokazuje kako nam malo treba da postanemo "normalni" makar po pitanju saobraćaja. Neshvatljivo je kako nijedna vlast ne razmišlja o dobrobiti ljudi i manjih mesta. Da se na vreme razmišljalo ne bi se manja msta gasila. Svedoci smo da čovek, umesto da živi u Zrenjaninu i 30-40 min putuje vozom na posao u NS on se seli u NS i plaća kirije i ostalo
  • Anonimus

    03.04.2018 10:08
    Kao što je reka tim veća što ima više pritoka, i centralna pruga je značajna onoliko koliko se na nju naslanjaju regionalne i lokalne...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna