Autor: Zdnet.com, Benchmark.rs

Info
15.04.2018.
18:43
Kompanija Microsoft ima dobro osmišljen sistem podrške za svoje softverske proizvode. Radi se o svojevrsnom sporazumu koji Microsoft sklapa sa svima koji kupuju licencu za korišćenje kompanijinih ključnih proizvoda: Windows i Office.
  • Мунгос

    16.04.2018 07:35
    У филму „Шести дан“, глуми Арнолд Шварценегер, тема се врти око клонирања људи. Један мајстор који то одлично ради, замењује органе без проблема, чак и мртве људе поново саставља.
    Међутим, у тој замени, он постави неки витални орган са краћим роком трајања, који цркава тачно на неколико месеци од монтирања. Онај који не слуша газду, зна да ће бити цркавело у том року. Шта да се ради, слуша, мора, тако да добије право на абдејтовање у датом року.
    Подршка, ажурирање, update, уопште не би била потребна када би произвођач (не само Виндовс) уграђивао нормалне органе у програм, а не са тајмером например „Your Windows licence expire….”.
    Мени не треба никаква подршка за Windows, али проблем је што сам купио програм који има делове са временским ограничењима, па цркавају програмирано ако се не замене на време. Као оно што је Шварценегер бриљантно одглумио.
    У филму је победила правда.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna