Autor: Beta

Info
16.04.2018.
20:47
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije siguran da će krajem aprila punuditi svoje rešenje za Kosovo, ali da može da garantuje da će vredno raditi da bude postignuto kompromisno rešenje.
  • Ujak Sem

    17.04.2018 10:51
    Grdnja
    Ma šta ti pričaš, čoveče?!
    Smesta da si obavio domaći!
  • Dragan

    17.04.2018 10:48
    Evo
    Skidam kapu svim politicarima za koje mislimo da su glupi i na ne znaju posao.
    Ljudi, napunili su sefove nasim novcem, osiromasili desetine hiljada ljudi i nakon isteka amandmana ce nestati u nekim toplim krajevima i piti koktele, a mi cemo biti u fazonu "vidis, toliko je glup da nije uspeo da se odrzi u politici". E braco moja, glupi smo mi sto se nadamo toliko godina :(
  • Autonomaš

    17.04.2018 09:23
    Kosovo odlazi...
    ...neka se spremi Vojvodina
  • Zoran

    16.04.2018 22:20
    Kakva glupost
    Prvo odavno se već zna, ali niko valjda ne sme da kaže da Kosovo više nije srpsko. Kako nešto srpsko može da ima granicu sa samim sobom, svoju policiju, vojsku, valutu, registarske oznake... Drugo Vučić već odavno zna šta mu je naređeno, i šta mora da uradi. Treće što se tiče govora onog šipusa Haradinaja, pa tu ga Vučić u potpunosti shvata, jer je i on tako nešto govorio devedesetih, znate'l priču o Karlovcu-Virovotici-Karlobagu...
  • Piško

    16.04.2018 21:41
    ...
    Loš glumac pred poslednjim činom.
  • VladaN

    16.04.2018 21:31
    Ko si ti da "ponudiš"...
    ...išta? Na osnovu čega i na osnovu koje platforme nastupaš? U čije ime? Da li si dobio ovlašćenje kao neki "pregovarač"od Skupštine makar i ovakve nakazne kakvu trenutno zahvaljujući tebi imamo? Da li po Ustavu politiku vodi Vlada ili onaj ko je uzurpirao sve poluge moći u ovoj državi i pogazio Ustav? Prestani više da glumiš svemogućeg kada skoro ništa za ovih šest godina nisi od obećanog uradio, osim što si proigrabio apsolutnu vlast za sebe i tvoju družinu? Ovo je suviše ozbiljna tema kojoj nisi dorastao i trebalo bi da imaš makar trun poštenja u sebi i da prestaneš da glumiš i kažeš koji scenario si prihvatio za okončanje ove radikalsko-socijalističke svinjarije oko Kosova .Posle potpisa na Briselski sporazum ne bi trebalo da ti bude teško da bar jednom u životu izgovoruš nešto istinito. Veruj da kada jednom izgovoriš istinu nećeš osetiti ništa strašno niti će te to boleti. Možda tada i bude neki oblik čovekolikog bića od tebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna