Autor: Blic

Info
18.04.2018.
09:52 > 09:53
Srpska napredna stranka će do kraja maja sprovesti čistku u svojim redovima, a među funkcionerima koji će najverovatnije biti smenjeni su gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Radomir, ali i direktor RTB "Bor" Blagoje Spaskovski, piše "Blic".
  • rm

    18.04.2018 21:09
    nikako
    u istocnoj srbiji mozete da na vlast postavite i svetog petra-sa ovakvom politikom prema ovom regionu-pre svega infrastrktura-koliko kilometara drzavnog puta je napravljeno mostva ono najvaznije koliko radnih mesta fabrika-0 zdravstvo-u totalnom rasulu-skolstvo-0 mladi beze glavom bez obzira-jad i beda-totalna beogradizacija srbije i nekih delova srbije-sa ovakvm politikom-sns na potezu od pozarevca do nisa nema sta da trazi-da nije ucena lazi pretnji ne bi osvojili ni jedan glas-ovakav odnos vlasti prem ovj regiji nije bilo posle rata
  • VladaN

    18.04.2018 20:53
    Predsednik SNS je...
    ...definitivno osoba sa teškim problemom u svojoj glavi. Toliko ga plaši gubitak apsolutne vlasti, poslusnickog sistema i pada sa vlasti da je izgubio svaki kriterijum. Pašće zato što stvara i već je stvorio toliko neprijatelja u svom okruženju da nece znati ko će mu pre "zabiti nož u ledja". Definitivno se bliži kraj vladavine ovoga zla koje nas je zadesulo.
  • marko

    18.04.2018 17:21
    Gradonacelnici
    Pojedini gradonacelnici trebali bi mnogo vise da se angazuju, a ne samo da se kriju iza Aleksandra Vucica. Pravi primer kako treba da se radi je Opstina Vrnjacka Banja i njen Predsednik Boban Djurovic, koji su od opstine koja je bila pred bankrotstvom uspeo da napravi opstinu koja je sada zavredila status turističkog mesta - prve kategorije!
  • Mita

    18.04.2018 16:45
    Smene
    Svakako da je vazno da svaka lokalna samouprava ima odgovorne i radne rukovodioce koji nece dodatno zaduzivati gradove i opstine, vec ce teziti da one postanu bolje mesto za zivot. Zato su i najavljene smene opravdane.
  • David

    18.04.2018 16:19
    Ko god ne radi svoj posao valjano, smatram da treba da bude smenjen.
  • Veseli

    18.04.2018 15:57
    Po zasluzi
    Apsolutno svakome po zasluzi. Nikome ne sme partijska knjižica da bude alibi za sopstvenu nesposobnost!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna