Autor: Fena

Info
19.04.2018.
05:30
Azilanti u Austriji moraće da predaju svoje pametne telefone i do 840 evra, u sklopu novih mera koje je usvojila vlada te zemlje.
  • Kika

    19.04.2018 08:02
    U Beču vlada pravi haos. Prepun je izbeglica i ima strahovito mnogo nasilja. Ne možete uveče videti devojku samu na ulici, niti u prevozu, naoružana policija na sve strane. Ne podržavam desničare, ali nijednom gradu ne bih želela takvu atmosferu. Od mirnog i bezbednog grada postao je rizično mesto. Možda to nama neće biti sasvim jasno jer je svaki naš grad rizično mesto, puca se svaki dan, ali ipak ima delova sveta gde to nije normano i gde oni odranije poznati policiji sede u zatvoru.
  • Djavolji Advokat

    19.04.2018 07:47
    Interesantan strukturalni detalj raznih NVO je da uvek pri spomenu 'ljudska prava' zaboravljaju da prava idu sa obavezama tj nerazdvojni su koncept ...
    Ako hoces da te ljudi prime i tretiraju kao coveka, ti izvoli, ponasaj se kao covek: ne lazi, ne varaj, ne kradi.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna