Info
19.01.2011.
22:18
Dvojica Rumuna danas su se javno zapalila protestujući protiv siromaštva, a protesti iz istih pobuda dešavaju se širom sveta.
  • Nezapaljeni

    20.01.2011 07:00
    Samozapošljavanje
    A trebalo je da se samozaposli i da izdržava porodicu i da plaća dažbine državi i demokratskim strankama. Rumunija je u getu, a u Evropi, kojoj verovatno služi da građani plaćaju evropsku cenu benzina, hrane i druge finalne proizvode, od svojeg bogatstva sirovina, bez plate i posla, a sa većim kamatama na kredite od evropskih banaka u kojima je njihov novac. Evropa služi sama sebi, da bi joj se divili kako se razlikuje od divljeg istoka, koga nepriznaje ni kada je njen deo, a dokle? Sve do Hir..... i N......
  • Comrade

    20.01.2011 03:02
    P.S.
    Nije na Mauricijusu, nego u Mauritaniji. Skroz druga strana Afrike...
  • Comrade

    20.01.2011 02:59
    ...
    "Na istoku Rumunije, u pokrajini Vaslui, zapalio se 31-godišnji otac troje djece"
    Baš je pomogao svojoj gladnoj deci. Ne treba da gori sirotinja nego oni koji su do toga doveli - kapitalisti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna