Autor: 021.rs

Info
23.04.2018.
19:46
Predstavnici Asocijacije nezavisne kulturne scene Srbije (NKSS) saopštili su da nisu danas mogli da izvrše uvid u prošlogodišnji Konkurs za finansiranje projekata u kulturi, jer je, nakon što su dva sata čekali u Sekretarijatu za kulturu, policija pozvana "da ih izbaci napolje".
  • JovaNS

    24.04.2018 08:07
    Naravno
    Stari fazoni. I to fora još iz prvog krstaškog rata, koju je još Aleksije I Komnin. Pozoveš kritičara koji ti je trn u oku, staviš ga da čeka pred vratima ceo dan. Sutradan ga pozoveš opet. Ako je podmitljiv, pustiš ga kroz vrata i podmitiš ga da odustan. Ako nije, neka čeka doveka, dok ne odustane sam.

    Imam samo jedno pitanje: dokle?
  • proka

    24.04.2018 07:17
    kakav narod
    "....e kakav ste vi NAROD , više verujete svojim OČIMA nego NAMA !! Pa što ste nas onda BIRALI. . . . . ili smo se SAMI IZABRALI ..!??? "

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna