Autor: Beta

Info
24.04.2018.
22:15 > 22:33
Srbija još uvek nije iskoristila potencijale solarne energije za dobijanje električne i toplotne energije, iako tokom godine ima više sunčanih dana od mnogih zemalja koje već godinama i u velikoj meri eksploatišu taj obnovljiv izvor energije, izjavio je programski direktor RES fondacije Aleksandar Macura.
  • PetarPP

    25.04.2018 13:56
    Mislim da se solarno ovde najviše i koristi... ono "pare na sunce" i sve je u zemlji čuda onda moguće.
  • Orwell Vegan

    24.04.2018 23:06
    Istina
    Pa sta bi sa onim pogonom za solarne kolektore sto su ga otvarali Pajtic i Petrovic? Pojela maca. E sta se tu sve radilo preko tog fonda za 'nove' tehnologije i nikom nista. Svaki nazovi pogon je dobijao oko pola miliona evra. Znam neke od tih potemkinovih 'pogona' da su radili samo kad je dolazila televizija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna