Autor: Fonet

Info
26.04.2018.
07:52
Problemi u zakazivanju pregleda i dugo čekanje na njih, kao i nedostatak zdravstvenih radnika najčešći su problemi u primarnoj zdravstvenoj zaštiti na koje su ukazivali građani Srbije, pokazalo je juče objavljeno istraživanje rađeno na osnovu jednogodišnje kampanje pod nazivom "Ja u centru pažnje".
  • r

    26.04.2018 10:35
    pozelite mi srecu
    gde se ceka 17 dana i 54minuta da odmah idem tamo???!!!
    pa ja od 1.marta pokusavam da zakazem za dete kod fizijatra i jos nisam uspeo...prvo te saltaju sa kol centra direktno u dispanzer a ovi nazad u kol centar,onda kazu da nema termina a posle kazu da su slagali da je bilo nego su popunjeni dok sam ja kao volina cekao sledecu nedelju...i tako iz nedelje u nedelju od 1.marta do dana danasnjeg...26.aprila(pricam o terminu za jun,jer tvrde da je dotle sve popunjeno iako u medjuvremenu nije bilo,te shizofrene informacije dobijam sve iz jednog izvora od iste persone na istom kol centar pozivu,i duboko sam ubedjen da me snimaju skrivenom kamerom i mikrofonom da bi psiholozi proucavali koliko je um sposoban da se suzdrzava od nasilja nad okolinom i sobom pri izlozenosti somnabulnostima i sl.(razradio sam to i detaljnije za ovih evo dva meseca koliko POKUSAVAM da zakazem pregled za dete)...uh.
  • Kadija ti sudi...

    26.04.2018 09:13
    Isto taj pregled što zakažete i čekate 3 meseca i duže možete dobiti za pare popodne u privatnoj ordinaciji tih kod istih doktora.
  • DTD

    26.04.2018 08:27
    Vreme leči sve! - Zato se kod nas tako dugo čeka u ambulantama i bolnicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna