Autor: zrenjaninski.com

Info
07.05.2018.
16:15 > 16:32
Od nekadašnje ugledne zrenjaninske trgovinske firme "Gvožđar" ostali su još jedino natpisi koje nema ko da skine i neisplaćene plate radnicima.
  • Gargamel

    07.05.2018 22:12
    Ne stize bog i sudbina nikog od zlikovaca i lopova nego im je sve bolje i bolje a nama sve gore i gore. Njihova deca ce biti ugledni biznismeni a deca ostalih (ako ih bude bilo) bice njihovi cobani koje ce na Pinku sin ZM uciti propisima kako se prelazi pesacki uz pesmu dece koja su vanbracno zaceta u Farmi. A nas nece biti. I to je velika istina i tuzna - ovde je sve propalo i otislo dodja*ola.
  • Jaja

    07.05.2018 19:39
    @Aradjanka
    Umrece oni isto kad i ti, a mislim da su vece sanse da ce duze ziveti...

    Njihova deca ce uzivati i ziveti bezbrizno. Nece nista raditi ceo zivot i niko ih nece progoniti zbog grehova njihove poroduce...

    Mislim da takav stav (da ce ih bog kazniti, da ce ih sustici nesto...) omogucava ovakvim ljudima da prodju nekaznjeno...
  • VladaN

    07.05.2018 19:28
    Aleksandar Vlahovic..
    ..i njegov model privatizacije sve sa Agencijom preko svih ostalih lesinara i baraba koji su sada mahom tzv. Nosioci krupnog kapitala. Svi do ove poslednje Vuciceve garniture su za zatvor. Ako ima Boga to će i doživeti. Banda.
  • Aradjanka

    07.05.2018 18:43
    Paz` te se
    Kakva sramota....Zrenjanin je jos u Yu vazio za jak grad, Mlekoprodukt, Bek, Dijamant, Pivo, Zitoprodukt, dekstroza (zaboravila sam kako se tacno zove fabrika prerade kukuruza), Proleter (Tepisi), Luxol, fabrika lekova, Sloga (Sesiri, Carape, Kupaci, Gaće....), Sinvoz, Brodogradiliste, Radijator.... a trebalo je snage da se sve to uništi....sve su upropastili! Nadam se da su se najeli....i niko nije vecan....niko se nije rodio a da nece umreti...sve im je uzalud!!
  • Objektivno

    07.05.2018 16:58
    E o ovakvim problemima treba izvestavati, da se pokaze prava slika nase ekonomije i naseg pravosduja koje je dozvolilo da dodje do takve situacije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna