Autor: Tanjug

Info
17.05.2018.
15:09 > 15:24
Lideri Evropske unije i zemalja članica EU, u konsultaciji sa partnerima sa Zapadnog Balkana, usvojili su danas u Sofiji Deklaraciju u 17 tačaka.
  • kimi

    17.05.2018 21:59
    Kakve su ovo glupe izjave? ...
    Ovamo Makron kaze za one koji ne razumeju .. da nema sanse da se EU prosiruje... i iako mi se ne svidja to, apsolutno je trezveno i realno razmisljanje.
    Niko nece da prima problem , da ima drzave koji nemaju definisanu granicu, koji ne priznaju drzave susede koje je pola sveta priznalo (to dal je to ok ili ne je nebitno sada...za ovu temu)
    Niko ne zeli da ima nove drzave komada 6 koji nece puniti budzet EU nego prazniti ..
    To je isto kao sto Vojvodjani kukaju kako nam se stalno prazni budzet tj vise dajemo nego sto dobijamo , i to naravno da utice na Vojvodinu u negativnom smislu.
    Ali istovremeno mi se sere od licerenih izjava poput ove iz ovog clanka, gde imas predsednike koji javno i jasno kazu EU?? Zaboravite .. jos dugo zaboravite .. a sa druge strane imate EU zvanicnike koji kazu bice treba mora, odlicno ide itd itd itd ... msm sere mi se od tog titranja ..
    Ono .. nemoj ni slucajno sa Rusijom nesto??! Oni su zli, oni vas koriste itd itd, a ovamo im ne pada na pamet da te prime iskreno bar jos 30g ... realno.Ovamo te nece ali zato zele saradnju titraju,tepaju zele akcije sa NATO itd ..
    Mislim ako je realnost takva da nece da te prime, ti treba da gledas svoj interes ,a oni da kazu, javite se kada budete spremni znate sta sve treba, a u medjuvremenu ti onda radis ono sto ti je u interesu ,ako je to saradnja sa Rusima, Korejom Kinom .. PM .. onda radis to , i njih to ne treba da zanima ,a ne da ti kenju NO NO sa njima?!?? ... msm mrs..
  • super

    17.05.2018 19:06
    Prazna priča za lakoverne. Evropa je umorna od proširenja, umorna od Bregzita i ovo je samo još jedan u nizu od loših pokušaj evropskih lidera da regionu proda malo magle...dokle će moći tako, videćemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna