Autor: Beta

Info
21.05.2018.
19:26 > 19:27
Sindikat Sloga saopštio je da su "ogorčeni" rezultatima inspekcije rada, koja je izvršena u turskoj fabrici tekstila "Kajzen" u Smederevu.
  • Mile

    21.05.2018 20:47
    Vratismo se dva veka unazad, uz naše brižno vođstvo u bolje prekosutra. Proleteri svih zemalja ujedinite se.
  • Smederevac

    21.05.2018 20:03
    Zašto inspekcija nije tražila od rukovodstva nalaze lekarskih pregleda zaposlenih o sposobnosti za rad? Zato što nijedan zaposleni nije ni bio na obaveznom lekarskom pregledu pre početka rada na određenom radnom mestu. Iz prostora za skidanje fleka su pre dolaska inspekcije posklanjali svu hemiju i ostavili samo sapun. Iako je inspektor osetio neprijatne mirise prihvatio je uverenja turskog vlasnika da se radi isključivo sapunom. Prekovremeni se plaća isto kao i redovna osmica i često dolazi do '' kvarova''sistema za čekiranje dolaska i odlaska sa posla tako da deo radnih sati' '' pojede mrak''. Niko ne sme da se buni jer skoro sigurno dobiješ otkaz ako bilo šta prigovori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna