Autor: Tanjug

Info
24.05.2018.
08:48 > 10:35
Dve osobe su poginule, a 18 je povređeno na severu Italije juče kasno uveče kada je lokalni voz naleteo na kamion koji se zaglavio na pružnom prelazu nedaleko od Torina.
  • Tanjug

    24.05.2018 10:28
    šta je tu tačno, blago meni?
    ovo je sudar na putnom prelazu, a ne "voz ispao iz šina i udario u kamion koji je stajao na putu". Nije usled iskliznuća došlo do udara u kamion već je kamion probio rampu, koja je bila spuštena uoči nailaska voza, a u trenutku sudara se nalazio na šinama; usled udara nailazećeg voza na "big-rig truck stopped on the tracks" došlo je do iskliznuća 3 vagona, a samim tim i žrtava:
    The Rfi regional railroad said the railway barrier had lowered properly before the train’s approach but for reasons unknown the truck smashed through the barrier and ended up on the tracks.
    The crash derailed three train cars. (https://www.perthnow.com.au/news/disaster-and-emergency/train-crash-in-italy-two-dead-after-train-collides-with-truck-ng-b88846011z)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna