Autor: Tanjug

Info
25.05.2018.
12:20 > 11:49
Ministar za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja Zoran Đordević dodelio je licence za rad privatnim domovima za odrasle i stare koji su ispunili uslove.
  • Lila

    26.05.2018 07:07
    Smrt u Gerentocentru
    Opaska na prethodni komentar. U domu za smestaj starih lica ne postoji GROBARSKA MAFIJA.Preminulo lice se oblaci bez ikakve nadoknade.Govorim iz licnog iskustva. Radila sam u Gerentocentru,za tri godine dosta sam njih obukla ni zutu banku nisam videla.
  • Crvenkapa

    25.05.2018 19:00
    Licenca..
    Nema dovoljno edukovanih strucnjaka za rad u domovima za stare, nisu svi stari jednaki u kategorizaciji stanja i bolesti, a u cilju bezbednosti, tokom noci,VEZUJU KORISNIKE ZA KREVET zavojima, ili nekim drugim tkaninama,, da se ne umaraju i da sto manje brinu o zdravlju korisnika, za sto vece novce,,, naravno, U SLUCAJU SMRTI, nastupa grobarska mafija, pa sledi placanje transvera tela sa leda na led, ,,,, Naravno domovi ne vracaju novac za neostvarene i nerealizovane, a uredno placene USLUGE, koje su katastrofalno neprofesionalne. Abolira se nasilje i pljacka na zavidno visokom nivou, niko ne odgovara za fatalne ishode. Uspesno su edukovani za nemar, nebrigu i javasluk.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna