Autor: Beta

Info
28.05.2018.
08:39 > 14:03
Italijanski predsednik Serđo Matarela poverio je danas ekonomisti Karlu Kotareliju, bivšem zvaničniku Međunarodnog monetarnog fonda, da formira tehničku vladu, saopštilo je italijansko predsedništvo.
  • @Nebojša

    28.05.2018 15:21
    Ako je eu fasisticka tvorevina, vi bi ste trebali da im se radujete a ne da bezite od njih. Vas podgojeni vodja je isao na bratimljenja sa svojim kolegama po evropi i majcici.
  • Čvarkov

    28.05.2018 14:24
    Mi-Mi-Fau svuda kroji kapu ...
  • Nebojša

    28.05.2018 11:45
    IV RAJH
    Dokaz fašističko nacističkog duha EU gde se ne postuje volja naroda . Da se ovo dogodilo bilo gde sem u zapadnoj zemlji bio bi haos od izjava zapada. Setimo se nedavno Makedonije kada je Ivanov odbio da dodeli mandat kako je zapad reagovao. A sada različiti aršini. Oni ne zele da dopuste da oni koji imaju vecinu oforme vladu i predsednik Italije je zloupotrebio svoju duznost na najkriminalniji način. Uplasili su se Italijanskog blokiranja sankcija Rusiji i saradnji s Rusijom a izbore planiraju čak za kraj godine. Ali obice im se o glavu. Sada Italijani imaju priliku da jos vise glasaju za nacionalne stranke protiv nacisticko fašistički stranaka koje brane nacisticku tvorevinu Valtera Funka i Valtera Halštajna zvanu EU. ITALIJA NIJE KOLONIJA NI BANANA DRŽAVA. Matarela se postavio sa stavom drzava to sam ja a volja gradana je nebitna.Matarela je klasična marioneta zapadnih centara moci. A ovo sebi dopušta lik koji je izabran u parlamentu i to od poraženih snaga na ovim izborima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna