Autor: B92

Info
28.05.2018.
10:23 > 11:57
Migrant iz Malija Mamudu Gasama postao je heroj u Francuskoj nakon što se popeo na četvrti sprat zgrade kako bi spasao dete koje je visilo s balkona u Parizu.
  • Heroj, jašta!

    28.05.2018 13:03
    Bravisimo!
    Verovatno je lik koji ga je pridržavao bio na ivici ravnoteže, jer postoji granica do koje čovek može da se ispruži i koristi silu ruku. Verovatno mu je smetala pregrada između balkona.
    Sama energija pozitivnih misli nas koji smo ga gledali će mu doneti dobro u životu.
    Jednog dana, ljudi će postati svesni ograničenosti svoje "nauke" i snage razmišljanja.
  • drr

    28.05.2018 12:08
    heroj
    nije mi jasan lik koji je pridržavao dete, kako nije mogao da ga podigne i uvuče? Heroj je zaslužio legiju časti, nadam se da će mu se Francuska dostojno odužiti. Kako je samo lako izgledalo, a jedan pogrešan korak ga je mogao koštati života.
  • Svaka čast!!!

    28.05.2018 10:45
    Migrant, prošao sa 22 god. golgotu, sila ga naterala da se osposobi za preživljavanje u svakakvim situacijama. To mu je dalo spretnost, snagu i pre svega hrabrost i saosećajnost, jer zna šta znači biti u nevolji.
    Svaka čast!!! Svaka čast!!!
    Lepo je od francuskih zvaničnika što žele da mu ukažu čast i poštovanje, mada je njemu u tim momentima jedino bilo važno da spase dete.
    Bravo!!! Svaka čast!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna