Autor: Tanjug

Info
29.05.2018.
07:29
Sud u Holandiji saopštio je da bi poslanici trebalo da priznaju neutralni, treći pol, što je zaključeno u sudskoj odluci o osobi koja se ne identifikuje ni kao muškarac, ni kao žena.
  • Shimmy

    29.05.2018 10:23
    moze da se izjasnjava kako god
    hromozomi i hormoni ipak kazu svoje :)
    podrzavam mnoge liberalne ideje, ali tuzno je sto su toliko skrenuli sa puta.
    Na zalost... ili na srecu.... ne postoji naucni nacin da se utvrdi ko je pripadnik "treceg" pola, vec je to iskljucivo subjektivna stvar i pitanje osecaja i osecanja. Ovo je lako izbojkotovati, svi se lepo izjasne kao treci rod i cela prica oko beneficija za te ljude pada u vodu.

    Moja nacionalnost: Kekistanac
    Religija: Pastafarijanizam (rodjen dzedaj, ali svesno sam se odrekao sile i presao u mirne puteve pastafarijanaca)
    Pol: Napadacki Helikopter

    drzavljanstvo: trenutno sam gradjanin republike srbije, ali cim medjunarodna zajednica otrgne liberland iz kandzi privatnika, mi Kekistanci cemo dobiti svoje parce zemlje, gde cemo konacno imati priliku podici zdravu porodicnu zajednicu, desne orijentacije, ali sa pojedinim liberalnim stavovima.
  • Dusan

    29.05.2018 10:00
    ma
    Minimalac mora da ine na 500 din/sat ljudi ,onda ce i ove teme biti lakse svarljive ali i nebitne ako vas ne zanimaju. Kako ne kapirate? Ekonomija je osnov razvoja uma i duha,nazalost... Nekada je dobra knjiga mogla skrenuti misli,a to danas radi novac.
  • Rambo

    29.05.2018 09:34
    @Puniša
    Neke zemlje su dosegnule takav civilizacijski nivo da je najvažnija lična sreća građana. Ako neko želi da se izjašnjava kao dvopolni grdobinasti hrčak u boji - ko si ti da mu kažeš da ne može, ili da ga, dalekobilo, osuđuješ zbog toga. Samo u fašističkim bestragijama kakva je, na primer, Srbija, svako ima pravo na mišljenje o drugima. I ne samo mišljenje, već i potrebu da zaviruje u tuđe kuće, spavaće sobe, gaće, polne organe... Dosta je to bolesno, da vam kažem, Puniša.
  • Puniša

    29.05.2018 08:30
    ...
    Ok, a kako će zvati nekog ko se izjašnjava i kao muško i kao žensko? Hoće li to biti 4. pol? Žeško, munsko? A kako ako je neko 2 trećine muško, a jednu trećino žensko ili obruto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna