Info
27.01.2011.
21:35
Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Novosađanke Jelene S. (29), zbog sumnje da je dva puta lažno prijavljivala postavljanje bombi, saopštila je policija.
  • Lazne dojave

    27.01.2011 23:52
    Rina
    Hvala policiji, iskreno!!! Ali, sestnaestogodisnjak zna da je u njegovoj skoli bombu prijavio ucenik te skole. Na srecu, kod nas su sve prijave bombi, za sada, lazne. Podrzavam policiju da u naj kracem roku otkriju dojavljivaca i predlazem im da imaju 'insajdere' na kriticnim mestima, a to su, za sada, skole, sudovi, kazneno popravni domovi i zatvori. Razlozi: pismeni za koji nisam spreman, parnica/sudjenje kroz koju ne zelim da prodjem, ako ne uspem da pobegnem iz pritvora/zatvora bar cu se zabaviti zagorcavajuci vam zivot. Nista pametnije od onog' sto vec znate, al' molim vas, sprovodite. Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna